• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.01.2024

11:51

Ovo samo Jokić može! Veličao velikog rivala

tanjug/ap

NBA

Ovo samo Jokić može! Veličao velikog rivala

Podeli vest

Nikola Jokić je održao čas košarke Milvokiju i Janisu Adetokumbu, a posle meča pokazao zašto je legenda.

Srpski centar je u pobedi Nagetsa (113:107) ostvario  tripl-dabl, u kojem je upisao 25 poena, 16 skokova i 12 asistencija, a Janis je bio najbolji u svom timu sa 29 poena uz 12 skokova i četiri asistencije.

Posle meča je naš as sipao komplimente na račun Janisa Adetokumba.

- On je čudo prirode, toliko je dominantan, ali takođe i čita igru, traži način za prave poteze, zanimljivo je videti da čak i on napreduje. On je sjajan takmičar, želi da pobedi svaki meč, igra sa tolikom snagom i silom, želi da pobedi uvek i to je sjajno. Na svakoj utakmici, gde god da smo igrali, u Evropi za reprezentaciju, na Ol-staru, ovde... uvek želi da pobedi - rekao je Jokić o Janisu.

Najbolji igrač Nagetsa bio je zadovoljan igrom protiv Baksa.

- Imaju sjajan tim, morali smo mnogo naporno da radimo, mislim da smo u trećoj četvrtini odigrali sjajno, da smo napravili iskorak i pokazali sebi da možemo. U četvrtoj četvrtini je bila sjajna odbrana, mislim da smo igrali dobro i to je bitno za nas. Postajemo svake godine bolji i bolji, drago mi je da sam deo toga.

 

Foto: tanjug/ap

Janis Adetokumbo i Nikola Jokić

 

Obožava Nikola da igra pod pritiskom.

- Volim da igram u ovakvim uslovima, mislim da je sjajno, za mlađe posebno. Da budem iskren, ovo je razlog zašto igramo. Zašto ja igram, da budem deo ovakvih utakmica. Da igram pod pritiskom, da igram neizvesne utakmice. Mislim da svaki igrač sanja o tome, bilo da daje doprinos ili ne, da daje doprinos u ovakvim situacijama.

Pitali su ga i da li gleda tabelu, pa je iskreno rekao:

- Ne, nikada ne gledam, mislim da je previše rano. Izvini.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Kurti na svaki mogući način teroriše Srbe na Kosmetu! Cilj je da se čitavo srpsko stanovništvo zaplaši i protera!
Live TV

Kurti na svaki mogući način teroriše Srbe na Kosmetu! Cilj je da se čitavo srpsko stanovništvo zaplaši i protera!

U noći između petka i subote, sat vremena nakon ponoći, u centru Leposavića, privedena su dva maloletnika, zbog, kako su potvrdili, pevanja pesama na jednom rođendanu. Tzv. Kosovska policija ih je, kažu, prskala suzavcem i primenjivala silu sve do policijske stanice. Na ovu temu za Informer govorio je Ljubomir Đurić iz Centra za nacionalnu politiku.

17.06.2024

09:59

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija