• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.01.2024

17:25

Zvezda bez greške na Kipru - Radojević ponovo oduševio! Crveno-beli slomili i Mladost (VIDEO)

FK Crvena zvezda

Crvena zvezda

Zvezda bez greške na Kipru - Radojević ponovo oduševio! Crveno-beli slomili i Mladost (VIDEO)

Podeli vest

Četvrti trijumf izabranika Vladana Milojevića na isto toliko mečeva.

Tokom jesenjeg dela prvenstva Barak Bahar promovisao je u prvi tim Crvene zvezde nekoliko "bisera" srpskog šampiona. Kosta Nedeljković i Jovan Mijatović su na najbolji način iskoristili šansu, a tim putem mogao bi da krene i talentovani Viktor Radojević. 

Godinama crveno-beli muku muče sa levim bekovima budući da Milan Rodić igra bez adektvatne alternative. Rešili su ove zime na "Marakani" da se kockaju i ne dovedu pojačanje već da šansu daju mladom Radojeviću. Pogodili su! Na pravi način talentovani bek koristi šansu kod trenera Vladana Milojevića, a danas je u trijufmu Zvezde nad Mladosti iz Lučana zabeležio još jednu asistenciju - 2:0 (2:0). 

Foto: FK Crvena zvezda

 

Crveno-beli su na Kipru upisali još jedan siguran trijumf, četvrti na isto toliko mečeva, a ponovo su u glavnoj ulozi bili mladi igrači. Pored Radojevića sjajanu utakmicu odigrao je i JOvan Šljivić, dok je mrežu rivala napokon pogodio Šerif Ndijaje. 

Zvezda je mrežu Mladosti načela u 16. minutu preko Jovana Šljivića. Bio je to drugi gol mladog veziste na Kipru, ovoga puta nakon lepe asistencije Viktora Lučića, a čitavu akciju započeo je upravo Viktor Radojević. 

Konačan rezultat deset minuta kasnije postavio je Ndijaje nakon perfektnog centaršuta Radojevića. Mladi bek je pored ozbiljnog napadačkog potencijala pokazao i defanzivnu zrelost budući da Lučanci nisu uspevali da probiju po levom boku Crvene zvezde. 

Vladan Milojević je meč započeo u sastavu: Popović - Nedeljković, Spajić, Dragović, Radojević - Mijailović, Kanga - Olajinka, Šljivić, Lučić - Ndijaje. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija