• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.01.2024

18:09

Milojević zadovoljan: Disciplinovani smo, vidim pomak!

FK Crvena zvezda

Crvena zvezda

Milojević zadovoljan: Disciplinovani smo, vidim pomak!

Podeli vest

Dobra utakmica i prava provera za nas. Mladost je kvalitetna ekipa, a ovo je tip utakmice koji će nas očekivati i u prvenstvu, rekao je trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević posle pobede protiv ekipe iz Lučana (2:0) u pripremnoj utakmici na Kipru.

Crveno-beli su danas na Kipru upisali i četvrti trijumf u sklopu priprema za prolećni deo sezone. Zvezda je bez problema savladala lučansku Mladost golovima Jovana Šljivića i Šerifa Ndijajea, a posebno mnogo razloga za uživanje imao je trener Vladan Milojević.

- Zadovoljan sam odnosom igrača prema utakmici i obavezama, a imali su svi priliku da vide i koji su naši zahtevi. Igrači to žele da odrade na najbolji mogući način, tako da je dosta stvari funkcionisalo. Pomak u odnosu na prethodnu utakmicu postoji, tako da sam zadovoljan - istakao je Milojević.

Foto: FK Crvena zvezda

 

Zvezdin trener posebno je naglasio dobru igru odbrane.

- Mene svakako prati glas da sam defanzivan trener. Šalu na stranu, ali u fudbalu postoje segmenti igre i mora da se bude angažovan u oba pravca. Drago mi je što smo disciplinovani kad imamo loptu u nogama, ali i što znamo šta treba da radimo kada nemamo posed ili kad smo u tranziciji. Fokus nam je i dalje na fizičkoj spremi - poručio je Milojević.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija