• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. V.

20.04.2024

14:20

Scene kao iz filmova! Policija juri huligane po centru grada (VIDEO)

Tanjug

Fudbal

Scene kao iz filmova! Policija juri huligane po centru grada (VIDEO)

Podeli vest

Nemile scene u centru Beograda gde policija i dalje intenzivno traga za akterima masovne tuče između navijačkih grupa Crvene zvezde i Partizana.

Veliki broj huligana već je uhapšen, ali su neki uspeli da pobegnu i za njima se inteznivno traga. Prema izveštajima sa terena, navijači su sklonište potražili u obližnjim zgradama, a tokom bega su obarali kontejnere ne bi li usporili policiju.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MOJ - BEOGRAD (@moj_beo_grad_)

 

Sredačka i okolne ulice kod Vukovog spomenika su neko vreme bile zatvorene, a snage MUP-a su počele sa zaustavljanjem i proverama svih sumnjivih vozila.

Takođe, za počiniocima se traga i na okolnim gradilištima i placevima.

Foto: printscreen tik tok

Navijači naoružani motkama

Podsećamo, do masovne tuče je došlo oko podneva kada su se sukobile velike suparničke grupe crveno i crno-belih. U okršaju su korišćene motke, palice, baljke i bodeži. Iako se pojavila informacija da su se čuli i rafalni pucnji iz vatrenog oružja, MUP je to demantovao.

"Večiti derbi", 173. i treći ove sezone je na programu od 18 časova, a sva dešavanja, kao i prognoze bivših igrača oba kluba možete pratiti na našem portalu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija