• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: S. M.

20.04.2024

11:35

Mitar progovorio o aferama u Kataru: Čekali su da se nešto loše desi

Starsportphoto

Fudbal

Mitar progovorio o aferama u Kataru: Čekali su da se nešto loše desi

Podeli vest

Fudbalski reprezentativac Srbije Aleksandar Mitrović progovorio je o dešavanjima ma Svetskom prvenstvu u Kataru 2022. godine i aferama o kojima su tada brujali domači mediji!

Ekipa selektora Dragana Stojkovića Piksija razočarala je tada naciju eliminacijom u grupnoj fazi takmičenja, a sve je pratila i navodna afera koja se provlačila kroz javnost, da je supruga jednog reprezentativca imala "nešto više" sa njegovim saigračem iz nacionalnog tima.

Došlo je dotle da je reprezentativac Srbije Dušan Vlahović morao na konferenciji za medije sve to da demantuje, a Mitrović godinu i po dana kasnije otkriva detalje svega što su u Kataru proživeli.

- Dosta je manje vere u reprezentaciju. Generalno, mislim da je samo pred prošlo Svetsko prvenstvo u Kataru bio taj neki optimizam i vera, zbog načina na koji smo otišli i pobede nad Portugalom. Uvek kada je u pitanju Srbija, bar otkad sam ja tu, osporavali su nas, kao da su jedva čekali da se nešto loše desi. Celokupna javnost je uvek pokušavala da napravi problem iako ga nema, da pišu gluposti, a nikad nije bila bolja repezenetacija što se tiče momaka i atmosfere. Pokušavali su da ubace rovce i probleme iako ih nije bilo  - otkrio je Mitrović u emisiji "Wish&Go" na Sport klubu.

Golgeter Al Hilala je potom rekao da je naš tim izuzetno jak psihički pa je sve to izdržao.

- Mi osetimo sve to što neko pokušava da ubaci probleme, to se vidi po nama, ali da nije ovakva grupa momaka bila ne bismo ostvarili plasman na Evropsko prvenstvo. Kad gledmao rezultate, otipli smo na SP, na EP u A Ligu nacija... Na stranu kako smo igrali, mi smo ostvarili svoj cilj - zaključio je Mitrović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija