• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. R.

20.04.2024

13:05

Bivši as Zvezde opleo po Baharu! Sve mi se smučilo kod njega!

Starsportphoto

Crvena zvezda

Bivši as Zvezde opleo po Baharu! Sve mi se smučilo kod njega!

Podeli vest

Malo mi se sve smučilo ono kod Baraka Bahara, jer se nije znalo ni ko igra, ni u kom sistemu se igra. Sve nešto zbrda-zdola, pa šta uradimo, poručio je Filip Stojković (31), bivši fudbaler Crvene zvezde, koji se osvrnuo na igru tog tima pod Barakom Baharom.

Iskusni defanzivac koji nosi dres austrijskog LASK-a, ističe da je Zvezdu slabije pratio jesenas, pre svega zbog odluka izraelskog stručnjaka, tadašnjeg šefa stručnog štaba.

- Naravno da pratim sve utakmice Crvene zvezde. Ali pravo da vam kažem jesenas nisam toliko. Malo mi se sve smučilo ono kod Baraka Bahara. Nije se znalo ni ko igra, ni u kom sistemu se igra. Sve nešto zbrda-zdola, pa šta uradimo. Srećom, vratio se Vladan Milojević. Rezultati su odmah došli, koliko vidim Zvezda u poslednjih sedam mečeva ima gol razliku 20:0 - rekao je Stojković za Mozzart sport.

 

Foto: Starsportphoto

 

 

 

Na konstataciju da je Zvezda u prethodnim susretima imala lakše rivale, momak koji je ponikao na "Marakani" izneo smatra da je najlakše reći tako.

- Jeste, može tako da se kaže. Mada je to najlakše reći. Koliko se sećam imao je i Bahar te protivnike, pa znate kako je Zvezda dobijala utakmice. Pošto sebe smatram delom kluba, nije dao gol samo onaj ko nije hteo. Ko pređe polovinu – zatrese Zvezdinu mrežu. Sada toga nema. I to je još jedan od razloga zašto verujem u titulu. Barak Bahar je pogrešio, napravio je nekoliko nelogičnih poteza. Olako se odrekao pojedinih iskusnih igrača, pustio ih je niz vodu. Morao je da se okruži njima, oni znaju situaciju u klubu, osećaju šta navijači traže... Ovako sa strancima kao glavnim polugama nije išlo. Teško to može da prođe u Zvezdi - dodao je Stojković.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija