• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.12.2023

08:19

Totalni haos u Grčkoj! Huligani raketom pogodili policajca

EPAIMAGES

Fudbal

Totalni haos u Grčkoj! Huligani raketom pogodili policajca

Podeli vest

Haos u Grčkoj se nastavlja! Nakon divljanja huligana pogođen je jedan policijac pomorskom raketom i nalazi se u teškom stanju.

Uhapšen je 18-godišnji huligan Olimpijakosa kada je pre utakmice u Rentisu pogodio u butinu 31-godišnjeg policijca, koji se bori za život u bolnici.

Zbog novog navijačkog sukoba cela Grčka je na nogama, a tamošnja Vlada razmatra nove mere prema navijačima. Jedna od njih je da do kraja sezone svaki meč bude odigran iza zatvorenih vrata, u Grčkoj i evropski. To znači da bi meč odluke za evropsko proleće između Olimpijakosa i TSC-a iz Bačke Topole u četvrtak mogao da se odigra pred praznim tribinama stadiona "Jorgos Karaiskaki", isto kao i onaj Panatinaikosa i Makabija iz Haife.

Otišlo se toliko daleko da je čak obeveštena UEFA o tome. Postoji velika šansa da se igra iza zatvorenih vrata.

- Želim da vas uverim i da koliko god je teško boriti se protiv navijačkog nasilja, mi ćemo nastaviti s borbom da bismo dobili ovu bitku. Dugujemo to policajcu koji se bori za život, ali i Alkisu, Mikalisu i svim žrtvama navijačkog nasilja. Dugujemo to mladoj deci koja žele zdrav sport, dugujemo to društvu. Policajci su naša deca i svakodnevno rizikuju voje živote za sigurnost svih nas -  rekao je premijer Grčke Kirjakos Micotakis .

 

 

TSC-u je potrebna pobeda kako bi nastavio put u Ligi konferencije jer ima dva boda manje od trećeplasiranog Olimpijakosa u grupi Lige Evrope. Konačna odluka biće poznata u toku dana, ali je jasno da će mere biti oštre prema huliganima.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija