• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.12.2023

20:00

Tadić kapitenski: Želimo da se nadigravamo! Englezi i Danci najteži iz prva dva šešira

Starsportphoto

Fudbal

Tadić kapitenski: Želimo da se nadigravamo! Englezi i Danci najteži iz prva dva šešira

Podeli vest

Englezi su favoriti za osvajanje, Danska sjajan tim, a sa Slovencima smo, uz dužno poštovanje, dobro prošli, poručio je Dušan Tadić.

Srbija će naredne godine na finalnom turniru u Nemačkoj igrati u C grupi protiv Engleske, Slovenije i Danske. "Orlovi" će prvi meč igrati 16. juna u Gelzenkirhenu protiv Engleske, četiri dana kasnije u Minhenu sledi duel protiv Slovenije, a 25. juna, takođe u Minhenu, protiv Danske.

Nakon žreba svoje prve inpresije izneo je Dušan Tadić, kapiten naše reprezentacije, u razgovoru za "Mozzart sport". 

- Engleska, jedna od najtežih reprezentacija iz prvog šešira, uz Francusku jedan od najvećih kandidata za osvajanje pehara. Tu nismo najbolje prošli. Danska iz drugog šešira... Mislim da smo tu dobili najtežeg rivala. Dobro igraju, timski, poznaju se dugo, dobar timski duh i igrači. Kažem, najteži protivnik - rekao je Tadić za "Mozzart sport". 

Foto: Starsportphoto

 

Mnogi smatraju da će Srbija šansu za prolaz tražiti protiv Slovenije. Kapiten naše reprezentacije ističe da su "orlovi" sa trećim šeširom dobro prošli. 

- Uz svo poštovanje Slovencima, mi smo da smo tu dobro prošli. Objektivno, mogao je da nam zapadne i neko jači. Biće interesantna grupa. Sa svima može da se igra, želimo da se nadigravamo sa svima i da se pokažemo u dobrom svetlu. I naravno, da prođemo dalje - poručio je kapiten Srbije. 

 



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija