• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.12.2023

19:32

Prve reakcije Engleza - mišljenja podeljena! Moramo da budemo srećni, Srbija je nezgodna!

EPAIMAGES/Reuters

Fudbal

Prve reakcije Engleza - mišljenja podeljena! Moramo da budemo srećni, Srbija je nezgodna!

Podeli vest

Alan Širer zadovoljan grupom, Saton strahuje od "orlova".

Sada je sve poznato - Srbija će na Evropskom prvenstvu naredne godine igrati protiv Engleske, Slovenije i Danske. Jasno je da "orlovi" imaju šansu da naprave iskorak na velikom takmičenju, ali i da su Englezi najveći favorit u našoj grupi.

Upravo će nam selekcija Gereta Sautgejta biti rival na otvaranju Evropskog prvenstva 18. juna u Gelzenkirhenu, a zbog toga u britanskim medijima najviše se priča o Srbiji. 

Gostujući na "BBC-u" - Kris Saton, bivši napadač Čelsija, istakao je da je Srbija izuzetno nezgodan rival koji može da napravi problem Engleskoj. 

- Ne mislim da je Danska jaka kao što je bila, svi su ih hteli na Mundijalu i imali su tamo slab turnir. Mučili su se u kvalifikacijama i nije im išlo lako. Ima tu poznatih imena, Rasmus Hojlund je u Junajtedu, Kasper Šmajhel... Biće vrlo organizovani, ali mismim da je Engleska previše za njih. Srbija je interesantna; Dušan Vlahović, Luka Jović i Dušan Tadić, igrači koje poznajemo, oni neće biti laki, ali reklo bi se da je ovo prilično meka grupa za Englesku - rekao je Kris Saton. 

Foto: EPAIMAGES

 

Sa druge strane, jedan od najboljih strelaca svih vremena i legendarni engleski reprezentativac Alan Širer smatra da su "albioni" dobili laku grupu. 

- Mislim da Engleska ne može da se žali na ovakvu grupu. Prilično je povoljna, kada pogledate koji su se sve drugi timovi ukrstili na ovom žrebu. Zato mislim da će Garet Sautgjet biti jako srećan - objasnio je Širer.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija