• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.12.2023

19:39

Nedimović otkrio gde će boraviti "orlovi!" Srbi iz Nemačke su ovo čekali!

Starsportphoto

Fudbal

Nedimović otkrio gde će boraviti "orlovi!" Srbi iz Nemačke su ovo čekali!

Podeli vest

Izabranici Dragana Stojkovića na startu grupe C kontinentalnog takmičenja naredne godine igraće protiv Engleske. Duel "orlova" i Gordog Albiona zakazan je za 16. jun na stadionu Šalkea u Gelzenkirhenu, a potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije Branislav Nedimović otkrio je gde će se naš tim spremati za najveće bitke.

Nedimović kaže da će to biti poznato u narednih 48 sati, te da mu je specijalno drago što će Srbija igrati na jugu Nemačke.

- Bilo je tu i opasnijih grupa, ali ima ovde da se igra. Biće borbe. Bićemo smešteni u Augzburgu ili u Majncu, FSS će dati punu logističku podršku da naša reprezentacije ima najbolje uslove. Dobro je što je južna Nemačka u pitanju zbog našeg naroda koji živi tamo. Biramo bazu u narednih 48 sati, letimo večeras ili ujutru. Imamo dobre šanse da prođemo grupu - rekao je Nedimović koji je prisustvovao žrebu u Hamburgu.

 

 

Nakon okršaja sa Englezima, srpski fudbaleri će 20. juna izaći na megdan Slovencima, ali na "Alijanc areni" u Minhenu. Zanimljivo, sa "zmajčekima" smo bili u grupi i na našem poslednjem Evropskom prvenstvu 2000. u Belgiji i Holandiji, kada je, posle velike drame i minusa od 3:0, rezultat na kraju bio 3:3.

Za kraj grupne faze Piksijevi momci će odmeriti snage sa Danskom, takođe u Minhenu. Poslednji okršaj sa Skandinavcima ne pamtimo po dobrom, s obzirom da smo 29. marta 2022. glatko poraženi sa 3:0 u prijateljskom duelu.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija