• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.10.2023

09:27

To nisu ljudi, to su monstrumi koji ubijaju bebe i žene! Izraelac apeluje na fudbalski svet

EPAIMAGES

Fudbal

To nisu ljudi, to su monstrumi koji ubijaju bebe i žene! Izraelac apeluje na fudbalski svet

Podeli vest

Igrač Hapoel Tel Aviva Omri Altman pozvao je sve fudbalske lige da minutom ćutanja pokažu solidarnost sa Izraelom nakon monstuoznih napada terorista Hamasa.

Teroristi su pre sedam dana izveli munjevit napad na Izrael, Hamas je prvog dana ispalio 3.000 raketa, upadali su u kibuce u blizi Gaze i ubijali i klali sve pred sobom.

- Mojim prijateljima u inostrantvu poručujem - ne, nismo dobro, srca nas bole, oči su nam umorne od plača, tela su nam ispunjena tjeskobom, slomljeni smo! Niko od nas neće biti isti nakon ovih mračnih dana. Ako vam je stvarno stalo do nas, molim vas da podelite istinu", napisao je Altman na Instragramu".

Igrač Hapoel Tel Aviva moli prijatelje da progovore, da ne ćute.

"Nemojte ćutati, jer tišina je jako glasna. Danas je to Izrael, ali sutra bi mogao biti neko od vas. Nema mesta terorizmu. Oni nisu ljudi, oni su monstrumi koji su ubijali bebe i žene. Pozivam sve fudbalske lige da minutom ćutanja pre svake utakmice u svojim ligama pokažu solidarnost. Ostanite uz nas. Budite uz Izrael", poručio je Omri Altman.

Teroristi Hamsa ubili su do sada više od 1.200 Izraelaca, a kidnapovali oko 200, među otetima su uglanvom deca, žene i stariji ljudi i to tokom napada na mesta u blizini Pojasa Gaze. Izraelska vojska je saopštila da je ubila oko 1.500 palestinskih terorista na izraelskoj teritoriji. Ministarstvo zdravlja koje vodi Hamas saopštilo je da je 1.900 Palestinaca ubijeno, a još 7.696 ranjeno u izraelskim vazdušnim napadima na pojas Gaze od početka borbi 7. oktobra. Među poginulima je 614 dece i 370 žena, tvrdi ministarstvo u Gazi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ratko

pre 8 meseci

I VI JEVREJI STER MONSTRUMI UBIJATE 70 GODINA NJIHOVE BEBE I DECU ..... STO JE JOS GORE

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija