• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Z.

25.05.2024

21:25

Milojević: Srećan sam i ponosan! Momci koji odlaze ostavili su trag (VIDEO)

ATA Images

Crvena zvezda

Milojević: Srećan sam i ponosan! Momci koji odlaze ostavili su trag (VIDEO)

Podeli vest

Trener Crvene zvezde, Vladan Milojević (54), emotivan posle osvajanja titule.

Došao je u zimskoj pauzi, kada su crveno-beli bili drugi na tabeli, iza Partizana. Zamenio je Baraka Bahara, obećao žestok rad i borbu za trofeje i na kraju ispunio cilj.

Zbog toga je kormilar kluba sa "Marakane" imao šta da kaže po završetku sezone, koja je ukrašena trijumfom nad Čukaričkim (4:1).

- Ponos i sreća. Živeli smo za ovo, radili, naporno trenirali i apsolutno zasluženo smo osvojili titulu. Imali smo jako kvalitetne protivnike, ali mislim da smo u ovom drugom delu sezone imali kontinuitet odličnih rezultata i igara. Uvek je lepo kada pobedite i osvojite oba trofeja sa voljenim klubom. Zahvalio bih se našim predivnim navijačima, bez kojih sve ovo ne bi imalo smisla - rekao je Milojević.

 

 

Iskusni stručnjak nije mogao da izdvoji neki poseban trenutak ili meč kao prekretnicu u prolećnom delu sezone, u kojoj nisu doživeli nijedan poraz.

- Nema te utakmice koja je bila odlučujuća i posebna. Rekao sam kada sam prvi put odlazio da Zvezda može uvek na mene da računa, kada god treba pomoć i nije dobro, ja sam tu. Pričao sam puno sa igračima, govorio sam im da ne razmišljam o tabeli, jer ako hoćemo da budemo prvi, moramo da pobedimo sve. To nam je bio cilj, gledali smo samo sebe i na sreću to se sve i ostvarilo - objasnio je Milojević.

Foto: Starsportphoto

 

Osvrnuo se šef struke crveno-belih i na emotivan oproštaj od kapitena Aleksandra Dragovića, kao i na odlazak štopera Nemanje Milunovića i golmana Zorana Popovića.

- Teško mi je. Uvek se vezujem za ljude, ali takva nam je profesija. Čestitam im od sveg srca, mnogo toga su dali Crvenoj zvezdi. Ostavili su veliku zaostavštinu iza sebe, nadam se da su toga svesni i mladi igrači koji dolaze. Ovi momci će uvek biti dobrodošli na "Marakanu". Želim im prevashodno sreće i zdravlja, njima i njihovim porodicama, da budu uspešni i da uvek negde imaju Zvezdu u srcu, a znam da će tako i biti - zaključio je Milojević.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Kurti na svaki mogući način teroriše Srbe na Kosmetu! Cilj je da se čitavo srpsko stanovništvo zaplaši i protera!
Live TV

Kurti na svaki mogući način teroriše Srbe na Kosmetu! Cilj je da se čitavo srpsko stanovništvo zaplaši i protera!

U noći između petka i subote, sat vremena nakon ponoći, u centru Leposavića, privedena su dva maloletnika, zbog, kako su potvrdili, pevanja pesama na jednom rođendanu. Tzv. Kosovska policija ih je, kažu, prskala suzavcem i primenjivala silu sve do policijske stanice. Na ovu temu za Informer govorio je Ljubomir Đurić iz Centra za nacionalnu politiku.

17.06.2024

09:59

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija