• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.02.2024

10:17

Zaje*avaju se, boli ih uvo... Gilespi i Smart u noćnom provodu, "delije" van sebe od besa (VIDEO)

Beta/Starsportphoto

Crvena zvezda

Zaje*avaju se, boli ih uvo... Gilespi i Smart u noćnom provodu, "delije" van sebe od besa (VIDEO)

Podeli vest

Fredi Gilespi i Džavonte Smart, košarkaši Crvene zvezde, provode se u Beogradu, dok se njihovi saigrači bore za trofej u Nišu.

Prema očekivanjima trener Zvezde Janis Sferopulos u ekipu za takmičenje u Kupu nije uvrstio Džavontea Smarta i Fredija Gilespija. 

Ali, iako nisu u Nišu, navijači crveno-belih sigurno neće biti srećni zbog ovoga. Na društvenim mrežama ekspresno su postali viralni video snimci pomenutih igrača Zvezde kako đuskaju u klubovima, dok su njihovi saigrači na Kupu Radivoja Koraća.

Foto: Starsportphoto

Džavonte Smart

 

 

Nisu mogli da odole čarima noćnog života, deluje da su se sjajno proveri, te da bolje igraju u klubu, nego na parkeru.

 

Foto: Starsportphoto

Fredi Gilesbi

 

"Gile je već došao uništen, za njega nije neka šteta.. A za Smarta nisam smart", "Oni su ljudi sve to stoji, ali ovo je po meni skrnavljenje teško. Saigrači ti se bore za trofej, a tebe boli uvo ideš i zajebavaš se i to ajde da obojica kidaju kako igraju nego ovaj jedan ne može da sastavimo otkad je došao, a drugi ne može vola da ubode...", neki su od komentara navijača na društvenim mrežama.

 

 

 

 

Košarkaši Crvene zvezde savladali su FMP Železnik 80:75 u četvrtfinalu Kupa Radivoja Koraća.  Najefikasniji kod pobednika bio je Nemanja Nedović sa 20 poena.U poraženom sastavu to je bio Ognjen Kuzmić, koji je uz 18 poena upisao i 15 skokova.

Zvezda brani trofej osvojen prethodne sezone na istom mestu.  U polufinalu će igrati protiv Čačka 94 koji je ranije senzacionalno eliminisao čačanski Borac (73:64.).

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija