• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

20.05.2024

06:33

Prst u oko ljutom rivalu! Gilespi uzeo metlu i napravio šou (FOTO)

instagram/Fredi Gilespi

Crvena zvezda

Prst u oko ljutom rivalu! Gilespi uzeo metlu i napravio šou (FOTO)

Podeli vest

Fredi Gilespi se brutalno našalio sa košarkašima Partizana nakon što je Crvena zvezda savladala najvećeg rivala u finalu ABA lige sa 3-0 u seriji.

Crvena zvezda je u samo tri utakmice uspela da dođe do titule u finalnoj seriji plej-ofa  ABA lige. Nakon što su slavili na svom terenu, crveno-beli su dobili Partizan i u trećoj utakmici u "Beogradskoj areni" sa 82:76.

Bila je ovo sedma titula za crveno-bele u regionalnom takmičenju, po čemu su se izjednačili sa Partizanom. Zvezda je bila bolji rival tokom čitave finalne serije, a  Fredi Gilespi je u trećem meču  proveo na terenu devet minuta, a za to vreme je postigao četiri poena, ali je uhvatio čak šest skokova. Nakon finala, tokom slavlja Gilespi je prozvao večitog rivala. 

Fredi je na Instagram profilu postavio fotografiju na kojoj se vidi kako drži metlu i napisao je samo krajnji rezultat ove serije - 3:0. Crveno-beli su slavili ubedljivo, što se u žargonu često kaže "pometlali" su rivala, pa otuda Gilespijeva šala. Naravno, nije se ovo dopalo navijačima Partizana na društvenim mrežama.

 

Foto: instagram/Fredi Gilespi

Fredi Gilesbi potkačio crno-bele

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija