• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

28.04.2024

09:10

(VIDEO) Ovo nije viđeno u istoriji ratovanja! Rus zadivio ceo svet: Dron krenuo direktno na njega, a on...

printscreen Twitter

Vesti

(VIDEO) Ovo nije viđeno u istoriji ratovanja! Rus zadivio ceo svet: Dron krenuo direktno na njega, a on...

Podeli vest

Savetnik ukrajinskog ministra unutrašnjih poslova Anton Geraščenko objavio je novi zanimljiv snimak sa ukrajinskog ratišta na društvenoj mreži X.

Na snimku se navodno vidi ruski vojnik u borbi sa ukrajinskim dronom.

Dok se dron približavao vojniku, on je skinuo torbu sa ramena i njom udario dron, koji je eksplodirao. Vojnik je potom pobegao.

 

 

Snimak za sada nije nezavisno proveren, a takođe nije poznato ni gde i kada je tačno nastao.

Ruski vojnik je navodno prošao samo sa lakšim povredama, kako je naveo Geraščenko.

U novembru prošle godine pojavila se informacija o tome da je jedan ruski vojnik uništio ukrajinski dron lopatom.

Inače, zabeležene su i druge situacije u kojima vojnici na frontu u Ukrajini raznim sredstvima se bore protiv agresivnih i ubojitih dronova.

- Ovi video snimci izgledaju smešno, a opet, moramo da se setimo da je Rusija odavno postavila ekonomiju na ratne temelje, maksimalno pokrenula vojno-industrijski kompleks i spremna da se bori dugi niz godina. Imaju ogromne ljudske resurse - prokomentarisao je Geraščenko.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Sergej i Mitar tresli mrežu, Al Hilal je šampion! (VIDEO)
Fudbal

Sergej i Mitar tresli mrežu, Al Hilal je šampion! (VIDEO)

Napadač Al Hilala Aleksandar Mitrović postigao je dva, dok je njegov kolega iz reprezentacije Sergej Milinković Savić upisao jedan gol u pobedi protiv Al Hazema 4:1 u 31. kolu prvenstva Saudijske Arabije i tako matematički obezbedili titulu šampiona.

11.05.2024

17:37

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija