• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

02.11.2023

13:01

Počelo! Rat u tunelima Hamasa, svi borci će umreti u zloglasnom lavirintu! Izrael: Ovo je "zona smrti"

printscreen

Vesti

Počelo! Rat u tunelima Hamasa, svi borci će umreti u zloglasnom lavirintu! Izrael: Ovo je "zona smrti"

Podeli vest

Izraelska vojska započela je opsežnu operaciju uništavanja tunela Hamasa ispod Pojasa Gaze, prenosi portal „Vala“.

Kako mediji javljaju, za takvu operaciju koriste se različite vrste robota i eksplozivnih naprava. Cilj je uništiti sve zamke koje je postavio Hamas i "ubiti teroriste".

- Urušićemo ulaze u tunele. To će postati zona smrti. Pogrešili su, izabrali su da budu na mestu odakle ne mogu da pobegnu. Oni će umreti u tunelima - kaže za "Vali" viši oficir Južne komande.

Ističe se da su trupe već uništile oko 100 tunela, ne računajući one pogođene u vazdušnim napadima.

Brigadni general Danijel Hagari, koji je i portparol oružanih snaga jevrejske države kazao je da izraelske odbrambene snage probijaju odbrambenu liniju Hamasa u Pojasu Gaze i preuzimaju kontrolu nad položajima u centru enklave.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija