• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/ria

17.09.2023

15:23

Stravično predviđanje potreslo Ukrajinu! Zelenski i ekipa nisu spremni za ovo, bliži se pakao nezamislivih razmera!

AP/Reuters/Twitter Printscreen/Fotomontaža

Vesti

Stravično predviđanje potreslo Ukrajinu! Zelenski i ekipa nisu spremni za ovo, bliži se pakao nezamislivih razmera!

Podeli vest

Veliki ukrajinski gradovi rizikuju da ostanu bez struje i grejanja ako rusko-ukrajinski sukob ne prestane, rekao je Oleg Soskin, savetnik bivšeg predsednika Ukrajine Leonida Kučme na svom Jutjub kanalu.

- Možemo reći da će čitavi gradovi biti bez struje, a ako su bez struje, to znači da će biti bez vode, bez toplote i, shodno tome, bez kanalizacije. Gradovi kao što su Dnjepropetrovsk, Nikolajev, Krivi Rog, Harkov, a posebno Kijev i Lavov, svi gradovi u kojima je mnogo višespratnica, suočiće se sa katastrofom. Zato se pripremite - rekao je on.

Razočaravajuće prognoze, prema Soskinu, posledica su činjenice da više ne postoji Kahovska hidrolektrana, pa će se, shodno tome, smanjiti kapacitet svih ostalih stanica. On je ukazao i na činjenicu da je prošle godina Ukrajina izgubila Zaporošku nuklearnu elektranu, što će takođe dovesti do negativnih posledica zimi.

Oružane snage Rusije počele su da napadaju ukrajinsku infrastrukturu 10. oktobra 2022. godine - dva dana nakon terorističkog napada na Krimski most, iza kojeg su, prema navodima ruskih vlasti, stajale ukrajinske specijalne službe.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija