• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

25.05.2024

12:49

Od "crv" haljne do hodajuće zlatne koke! Modne kreacije koje su zaprepastile Kan! (FOTO)

Tanjug

Moda i lepota

Od "crv" haljne do hodajuće zlatne koke! Modne kreacije koje su zaprepastile Kan! (FOTO)

Podeli vest

Ove godine održava se 77. po redu Kanski filmski festival. Na crvenom tepihu prodefilovale su brojne zvezde, neke od njih su nas oduševile svojim stilom, dok su neke potpuno šokirale.

Na crvenom tepihu Kanskog filmskog festivala poznate ličnosti su nas očaravale svojim stilom, dok su nas neke potpuno šokirale i ostavile bez teksta.

Pojedine slavne dame su odstupile od modnih standarda i naterale nas da se zapitamo šta im bi da ovo obuku.

Arijadna Gutjerez

Arijadna Gutjerez je 24.maja nosila dugu haljinu sa crnim baršunastim korsetom koja je oko struka sa prednje i zadnje strane imala sklupturalne bele cvetove. Svi su sa čuđenjem komentarisali ovu neobičnu haljinu jer je taj neobičan dodatak pokvario utisak.

Izgled je upotpunila dijamantskim nakitom, belim kožnim rukavicama i crnim visokim potpeticama. 

Koko Roša 

Kanadska manekenka Koko Roša je kraljica ekstravagantnih kreacija. Ona je posle stajlinga gde je od glave do pete bila prekrivena zlatnim perjem ovog puta ponela haljinu u obliku kale. 

Kreacija je bila takva da je praktično izgledalo kao da manekenka izranja iz ogromnog cveta, a to je zahvaljujući pažljivom dizajnu od naboranih latica koje na rubovima imaju zelenu boju sa svetlucavim detaljima koji podsećaju na rosu.

Viki Krips

Glumica Viki Krips je šokirala kada se na crvenom tepihu pojavila u kompletu koji je praktično bio providan. Na sebi nije imala brushalter, a kroz šljokičave providne pantalone video se donji veš. Ceo taj autfit je zaokružila maramom na glavi. Mnogi prisutni nisu krili čuđenje.

Foto: Tanjug/AP

 

Hajdi Klum

Poznata manekenka Hajdi Klum je modne znalce je neprijatno iznenadila kada se pojavila u roze haljini od tila koja je popularno nazvana "crv" haljina. Mnogi su od slavne Nemice očekivali bolji stajling.

 

"Isus Hrist" haljina

Jedna devojka je na premijeri filma na festivalu u Kanu nosila jedinstvenu crnu haljinu koja je imala dodatak - dugačak beli plašt na kome je bio naslikan lik Isusa Hrista. Ovo je definitvno jedno od izdanja koje će se pamtiti.

 

Polina Nioli Puškareva

Ruska manekenka se na crvenom tepihu Kanskog filmskog festivala pojavila u kreaciji koja se sastoji od korseta ukrašenog perjem, pantalonama sa svetlucavim detaljima, a ono što je sve šokiralo jeste obruč koji je ponela okolo. 

 

Foto: Tanjug/AP

 

Ovaj neobični autfit je iznenadio prisutne. Svakako da je ruska lepotica bila među najzapaženijima upravo zbog svoje originalnosti.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija