• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

23.05.2024

19:11

Od glave do pete prekrivena perjem! Poznata manekenka svojim stajlingom digla Kan na noge! (FOTO)

Tanjug/AP

Moda i lepota

Od glave do pete prekrivena perjem! Poznata manekenka svojim stajlingom digla Kan na noge! (FOTO)

Podeli vest

Kanadska manekenka Koko Roša je večeras privukla sve poglede na Kanskom filmskom festivalu kada se pojavila obučena kao zlatni anđeo.

Kanski festival uveliko traje, a tokom njegovog trajanja videli smo neobične odevne stajlinge na crvenom tepihu. Upravo jedan takav je večeras ponela kanadska manekenka Koko Roša. 

U zlatnom od glave do pete lepa manekenka je spremno pozirala fotografima. Haljina je pratila liniju tela i istakla njenu zategnutu figuru. Na pojedinim delovima bila je prozirna, a poseban pečat dali su sjajni detalji po samoj haljini. 

Ipak, ono što je svima privuklo pažnju su krila kojima se ogrnula, tako da su mnogi komentarisali da podseća na zlatnog anđela. 

Originalan i efektan stajling kanadske manekenke je definitivno obeležio veče, a komentari na društvenim mrežama ne prestaju da se nižu. 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Al' će da se jede! U nedelju, u Lipovac na gulaš!
Topola

Al' će da se jede! U nedelju, u Lipovac na gulaš!

U selu Lipovac kod Topole u nedelju, 16. juna održaće se druga Lipovačka gulašijada. Ideju za ovu manifestaciju dobili su ovdašnji meštani koji su gulašijadu prošle godine organizovali prvi put, a za sutra je najavljeno čak 50 ekipa!

15.06.2024

08:20