• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

24.05.2024

09:29

Lepa poput boginje! Demi Mur još jednom zapalila Kan, svi su gledali u njen bujni dekolte (FOTO)

Tanjug/AP

Moda i lepota

Lepa poput boginje! Demi Mur još jednom zapalila Kan, svi su gledali u njen bujni dekolte (FOTO)

Podeli vest

Holivudska diva Demi Mur, pojavila se u beloj elegantnoj haljini i oduvala sve prisutne svojom pojavom. Tokom večeri, izbio je i jedan mali "incident", a Demi je maestralno zapušila usta dobacivaču iz publike.

Demi Mur je kao i uvek, tokom amfAR Cinema Against AIDS Gale, na Kap d'Antibu, u Francuskoj, u sklopu Kanskog filmskog festivala, izgledala kao prava boginja.

Glumica je pokazala svoju savršenu građu dok je stigla na crveni tepih u beloj haljini u stilu antičkih boginja, brenda Loeve, koja je uključivala duboki drapirani stil, prorez do butine i svetlucave kristalne detalje. Izgled je finiširala ogrlicom koja stvara pravi spektakl sa dijamantom u obliku suze koji je padala niz Demine grudi. Dodala je viseće minđuše i par Akvazura srebrne potpetice kao trešnja na milkšejku.

Demi se potom presvukla u drugu srebrnu haljinu kada je trebalo da predstavi pop legendu Šer.

Dok je bila na događaju, Demi je izgledala jednostavno zapanjujuće u raskošnoj svetlucavoj srebrnoj haljini koja je pristajala uz njenu zavidnu figuru. Senzacionalna odeća sa golim linijama koje se protežu duž prednje strane, istakla je njen dekolte. Dopunila je haljinu velikom dijamantskom ogrlicom, a njena duga kosa se protezala u elegantnom stilu, podsećajući na Šerinu kosu iz sedamdesetih.

Dok je stigla na događaj, glumici su se pridružili Šer i pevačicin partner Aleksander Edvards, koji su brzo pokazali svoju ljubav uživajući u poljupcu. Šer ima 77 godina, dok njen dečko ima 38. Tokom predstavljanja, došlo je do incidenta kada je jedan čovek u publici, rekao nešto neprimereno na račun Šer, što je izazvalo ljutnju Demi Mur i nateralo je da reaguje burno.

 

 

Glumica je rekla: "Samo se uveravam da ste stvarno, stvarno sa mnom. Jer ova neverovatna žena koju ću uskoro da predstavim, ona ​​je dobitnica Gremija, dobitnica Oskara, dobitnica Emija.'

U ovom trenutku Demi je zastala, naizgled uznemirena od strane nekoga u publici, rekla: "Da li si ti dobitnik Emija tamo u zadnjem delu prostorije? J***no ne mislim tako."

Nejasno je šta je neko iz publike tačno rekao.

Misija amfAR-a je da prekine globalnu epidemiju side kroz inovativna istraživanja. AmfAR, Fondacija za istraživanje AIDS-a, jedna je od vodećih svetskih neprofitnih organizacija posvećenih podršci istraživanju AIDS-a, prevenciji HIV-a, edukaciji o lečenju i zastupanju.

Ovaj dobrotvorni događaj se organizuje na godišnjem nivou kako bi se prikupila sredstva za istraživanje, lečenje i suzbijanje side.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Krajnji cilj centara moći je uništenje pravoslavlja! Žrtvovali su kompletnu Ukrajinu, broj stradalih je frapantan! (VIDEO)
Live TV

Krajnji cilj centara moći je uništenje pravoslavlja! Žrtvovali su kompletnu Ukrajinu, broj stradalih je frapantan! (VIDEO)

Juče je počeo mirovni samit u Švajcarskoj gde se sastalo gotovo 100 zemalja i preko 50 šefova država da razgovaraju o trajnom prekidu vatre, među kojima su premijerka Italije, Đorđa Meloni, predsednik Francuske Emanuel Makron i predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski, dok je Rusija u potpunosti izuzeta iz ovog skupa. Ekspert za energetiku Dragan Škobalj komentarisao je ovaj događaj tokom gostovanja u "Info jutru" televizije Informer.

16.06.2024

12:33

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Osvećen hram Svetih Novomučenika kragujevačkih u Šumaricama
Srbija

Osvećen hram Svetih Novomučenika kragujevačkih u Šumaricama

Episkop šumadijski mitropolit Jovan uz sasluženje umirovljenog episkopa Zvorničko-tuzlanskog i nekadašnjeg Administratora Eparhije šumadijske Vasilija Kačavende, osveštao je danas hram posvećen Svetim novomučenicima kragujevačkim u Spomen parku u Šumaricama.

16.06.2024

14:26