• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

30.04.2024

23:20

Idealne rase pasa za svaki horoskopski znak! Za Blizance džek rasel, za Strelčeve vižla

Shutterstock

Horoskop

Idealne rase pasa za svaki horoskopski znak! Za Blizance džek rasel, za Strelčeve vižla

Podeli vest

Planirate da nabavite psa, a niste sigurni koja rasa bi vam najviše odgovarala? Poslušajte zvezde...

Za buduće vlasnike pasa mnogi faktori su i igri kada treba da se odluče za određenu rasu. Ukoliko vam ni pažljivo istraživanje na tu temu nije od neke koristi, možda bi astrologija mogla da pomogne.  

Ovan

Aktivni, energični i neustrašivi, Ovnovi bi se sjajno slagali sa psima poput nemačkih ovčara, labrador retrivera ili dalmatinaca, koji su takođe puni energije i spremni za igru.

Bik

Pouzdani, stabilni i strpljivi, Bikovi bi uživali u društvu pasa poput buldoga, bostonskih terijera ili bernskih planinskih pasa, koji su takođe poznati po svojoj vernosti i smirenosti.

Foto: freepik

Engleski buldog, veran i smiren

Blizanci

Inteligentni, društveni i znatiželjni, Blizanci bi mogli da pronađu srodnu dušu u rasama pasa poput pudlica, džek rasel terijera ili zlatnih retrivera, koji su pametni i vole društvo.

Rak

Emotivni, brižni i privrženi, Rakovi bi se verovatno dobro slagali sa psima poput labradora, kavalirskih španijela ili maltezera, koji su poznati po svojoj nežnosti i privrženosti.

Foto: Freepik.com

Nežnosti i privrženi labradori

Lav

Uzvišeni, hrabri i samopouzdani, Lavovi bi uživali u društvu pasa poput rodezijskih ridžbeka, bernskih planinskih pasa ili nemačkih kratkodlakih ptičara, koji su takođe hrabri i odani.

Devica

Analitične, odgovorne i pedantne, Device bi mogle da pronađu sreću sa psima poput škotskih ovčara, belgijskih ovčara ili basenja, koji su inteligentni i spremni za njihove komande.

Foto: Freepik.com

Malinoa za Device

Vaga

Ljubiteljke harmonije, ljubazne i društvene, Vage bi se osećale prijatno u društvu pasa poput kavalirskih španijela, pomeranaca ili francuskih buldoga, koji su šarmantni i prilagodljivi.

Škorpija

Strastvene, istrajne i tajanstvene, Škorpije bi mogle da pronađu drugara u psima poput rotvajlera, dobermana ili džek rasel terijera, koji su odani i zaštitnički nastrojeni.

Foto: Shuterstock

Za Blizance i Škorpije džek rasel

Strelac

Slobodoumni, avanturistički nastrojeni i optimistični, Strelci su kompatibilni sa psima poput vižli, australskih ovčara ili setera, koji su energični i vole da istražuju.

Jarac

Ambiciozni, disciplinovani i tradicionalni, Jarčevi će sigurno naći zadovoljstvo u društvu pasa poput nemačkih ovčara, boksera ili šnaucera, koji su inteligentni i odani.

Foto: Freepik.com

Bokser, inteligentan i odan

Vodolija

Inventivne, nekonvencionalne i plemenito orijentisane, Vodolije bi bile srodne duše sa psima poput dalmatinaca, border kolija ili bulterijera, koji su pametni i nezavisni.

Ribe

Intuitivne, senzibilne i ljubazne, Ribe bi mogle da pronađu savršenog drugara u psima poput kavalirskih španijela, labradora ili bolonjskih pasa, koji su nežni i emotivni.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Poslednji put sam ih video kod deponije, tu ima potok i cev! Ko zna šta su....": On je video Dankine ubice, i za Informer otkrio jezive detalje
Hronika

"Poslednji put sam ih video kod deponije, tu ima potok i cev! Ko zna šta su....": On je video Dankine ubice, i za Informer otkrio jezive detalje

Od male Danke Ilić(2) koja je 26. marta nestala u Banjskom Polju, već dva meseca nema ni traga ni glasa. Policija je prečešljala svaki pedalj ovoga kraja. Urađena su veštačenja predmeta uzetih iz automobila kojima je udarena devojčica kao i predmeti iz porodične kuće Dejana Dragijevića iz Zlota , osumnjičenog za ubistvo Danke Ilić.

20.05.2024

09:14

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija