• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

06.04.2024

14:00

Vučić: Važna saradnja sa ODIHR, birački spisak učiniti potpuno dostupnim!

Tanjug

Vesti

Vučić: Važna saradnja sa ODIHR, birački spisak učiniti potpuno dostupnim!

Podeli vest

Predsednik Srbije i član Predsedništva SNS Aleksandar Vučić izjavio je danas da je važno da se nastavi sve što se radi zajedno sa ODIHR i OEBS i da se učini dostpunim sve oko biračkog spiska, ali ne zbog stranaka koje hoće da bojkotuju izbore - jer su tako samo uništili sebe, već zbog građana.

- Mislim da je važno to što radi Ana (Brnabić) zajedno sa ODIHR, OEBS i EU da se zajedno vidi šta je to što može da se učini, da se učini dostupnim sve oko biračkog spiska. To je važno zbog naših građana, a ne zbog političkih činilaca, jer oni koji bi da bojkotuju izbore sebe uništili i to je njihova stvar, na to niti ću da utičem niti me zanima - rekao je Vučić novinarima.

Kazao je da treba uveriti sve ljude u Srbiji čak i one koji su slušali  24 sata svaki dan kampanju kako nešto nije u redu sa biračkim spiskom.

- Evo dolazi ODIHR sa svojim preporukama i sve ćemo im ispuniti oko biračkog spiska, sa svima opozicionim stranka spremni smo da učestvujemo u pravljenju te komisije koja ne bi kršila prava na privatnost ili Zakon o zaštiti podataka o ličnosti, ali da se ustanovi sve i da vidimo kako zajednički da radimo na tome - naglasio je Vučić.

Kaže da je opoziciji kriv birački spisak za neuspeh i da su to bajke za malu decu.

- Svim postavljam pitanje - mrtav čovek kako glasa, recite mi? Da izađe neko drugi umesto njega ko je već glasao - kako izađe, sa kojim dokumentima, neko spreman da rizikuje 20 godina robije zbog toga? U to mora da bude još 15 njih uključeno. To su bajke za decu - dodao je Vučić.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Vučević: Republika Gabon neće glasati za rezoluciju o Srebrenici!
Politika

Vučević: Republika Gabon neće glasati za rezoluciju o Srebrenici!

Predsednik Vlade Srbije Miloš Vučević rekao je danas da ga je predsednik Vlade Republike Gabon Rejmond Ndonga Sima obavestio da Gabon neće glasati za rezoluciju o Srebrenici o kojoj će se raspravljati u Ujedinjenim nacijama i zahvalio se Gabonu zbog toga što u potpunosti, priznaje teritrijalnu celovitost i suverenitet Srbije po pitanju Kosova i Metohije.

20.05.2024

12:55

Opasno za Srbiju! Bulatović: Vučiću prete strani plaćenici!
Politika

Opasno za Srbiju! Bulatović: Vučiću prete strani plaćenici!

Na žalost i na strahotu svih normalnih i mislećih građana Srbije, događa se upravo ono na šta smo upozoravali kada smo govorili o nekontrolisanoj agresiji i mržnji koje širi opozicija, upozorava Dejan Bulatović, poslanik na listi "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane".

20.05.2024

12:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Poslednji put sam ih video kod deponije, tu ima potok i cev! Ko zna šta su....": On je video Dankine ubice, i za Informer otkrio jezive detalje
Hronika

"Poslednji put sam ih video kod deponije, tu ima potok i cev! Ko zna šta su....": On je video Dankine ubice, i za Informer otkrio jezive detalje

Od male Danke Ilić(2) koja je 26. marta nestala u Banjskom Polju, već dva meseca nema ni traga ni glasa. Policija je prečešljala svaki pedalj ovoga kraja. Urađena su veštačenja predmeta uzetih iz automobila kojima je udarena devojčica kao i predmeti iz porodične kuće Dejana Dragijevića iz Zlota , osumnjičenog za ubistvo Danke Ilić.

20.05.2024

09:14

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija