• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

13.11.2023

11:43

Terzić: Jovanović igra onako kako Đilas svira

Zoran Sinko

Vesti

Terzić: Jovanović igra onako kako Đilas svira

Podeli vest

Predstavnik Đilasove desne kolone Miloš Jovanović, služi se najgorim mogućim lažima i manipulacijama, te shodno tome jasno pokazuje da igra isključivo onako kako Dragan Đilas svira

" Novim lažima i histerijom Miloš Jovanović potvrđuje da je glas za njega i DSS glas za Dragana Đilasa i da su besprizorne laži i napadi na Aleksandra Vučića i Srpsku naprednu stranku skovane u krugu njegovih mentora koji dolaze iz političkih odeljenja američke i britanske ambasade.

Ako je neko izazvao gnev patriotski opredeljenih birača u Srbiji, onda je to Miloš Jovanović i to kada tokom Đilasovih protesta protiv Srbije, ruku pod ruku u Beogradu šetao sa Radom Trajković, Alijinim snajperistima i hrvatskim vijećnicima zloupotrebljavajući tragediju koja se dogodila u Ribnikaru.

Jučerašnja gotovo istovremena predaja liste za Beograd zajedno sa Đilasom, jasan je pokazatelj da su lažni desničari na istom zadatku sa autošovinistima i lažnom beogradskom elitom. Sve njih bez obzira na pol političkog spektra kontrolišu Dragan Đilas i Dragan Šolak, a zajednički cilj im je da sruše Vučića, kako bi ekonomski, politički i vojno srušili Srbiju i vratili nas u vreme kada su se zarad vlasti ulagivali strancima i kada su vređali nacionalno dostojanstvo srpskog naroda, i to sve kako bi Đilas sproveo veliku pljačku i strpao u svoje džepove 619 miliona evra.

Dakle, potpuno je jasno da među njima nikakve razlike. Uz odsustvo bilo kakvog plana, programa, politike ili ideologije ujedinjuje ih isključivo mržnja prema Vučiću, naklonost stranih ambasada i želja da se dočepaju državne kase. Ova kampanja ostaće upamćena po tome što su se obistinile reči Aleksandra Vučića koji je uvek govorio da su svi oni na strani Dragana Đilasa i da će se i desni i levi ujediniti zarad fotelja i vlasti kako bi ponovo pljačkali Srbiju kao do 2012. godine uz trgovinu i prodaju srpskih nacionalnih interesa po pitanju Kosova i Metohije.

A to što je prešao na tamnu stranu srpske političke scene i što je odabrao put saradnje sa slučajnim Srbima je posebno podlo, kukavički i predstavlja zamku za patriotski opredeljene birače u svrhu stvaranja novog DOS-a. Zbog toga je od suštinskog značaja da 17. decembra Srpska napredna stranka, kao jedina prosrpska lista, dobije apsolutnu podršku građana, kako se Srbijom ne bi rukovodilo preko otuđenih centara moći čiji su direktni eksponenti i glasnogovornici Miloš Jovanović i Dragan Đilas. Ta podrška Srpskoj naprednoj stranci jedina je garancija da ćemo sačuvati Kosovo i Metohiju, da Srbija neće pristupiti NATO i da nećemo biti proglašeni genocidnim narodom" - zaključio je Terzić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Vučević: Republika Gabon neće glasati za rezoluciju o Srebrenici!
Politika

Vučević: Republika Gabon neće glasati za rezoluciju o Srebrenici!

Predsednik Vlade Srbije Miloš Vučević rekao je danas da ga je predsednik Vlade Republike Gabon Rejmond Ndonga Sima obavestio da Gabon neće glasati za rezoluciju o Srebrenici o kojoj će se raspravljati u Ujedinjenim nacijama i zahvalio se Gabonu zbog toga što u potpunosti, priznaje teritrijalnu celovitost i suverenitet Srbije po pitanju Kosova i Metohije.

20.05.2024

12:55

Opasno za Srbiju! Bulatović: Vučiću prete strani plaćenici!
Politika

Opasno za Srbiju! Bulatović: Vučiću prete strani plaćenici!

Na žalost i na strahotu svih normalnih i mislećih građana Srbije, događa se upravo ono na šta smo upozoravali kada smo govorili o nekontrolisanoj agresiji i mržnji koje širi opozicija, upozorava Dejan Bulatović, poslanik na listi "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane".

20.05.2024

12:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Poslednji put sam ih video kod deponije, tu ima potok i cev! Ko zna šta su....": On je video Dankine ubice, i za Informer otkrio jezive detalje
Hronika

"Poslednji put sam ih video kod deponije, tu ima potok i cev! Ko zna šta su....": On je video Dankine ubice, i za Informer otkrio jezive detalje

Od male Danke Ilić(2) koja je 26. marta nestala u Banjskom Polju, već dva meseca nema ni traga ni glasa. Policija je prečešljala svaki pedalj ovoga kraja. Urađena su veštačenja predmeta uzetih iz automobila kojima je udarena devojčica kao i predmeti iz porodične kuće Dejana Dragijevića iz Zlota , osumnjičenog za ubistvo Danke Ilić.

20.05.2024

09:14

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija