• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

05.05.2024

13:32

Trojica Crnogoraca uhvaćena sa lovačkim karabinima! U automobilima krili i municiju

mup crna gora

Vesti

Trojica Crnogoraca uhvaćena sa lovačkim karabinima! U automobilima krili i municiju

Podeli vest

Policija u Šavniku juče je u vozilu kotorskih registarskih oznaka, kojim je upravljao G. B. (37) iz Kotora, pronašla lovački karabin marke "Bergara" sa 37 komada puščane bojeve municije u ilegalnom posjedu.

Takođe je u vozilu bjelopoljskih tablica, kojim je upravljao C. D. iz Budve (53) dok se na mestu suvozača nalazio M. M. (43) iz Podgorice, kod vozača otkrila lovački karabin "Rosler Titan", kao i lovački karabin "Remington" sa 19 komada puščane bojeve municije.

Kod M. M. je, kako se dodaje, pronađen lovački karabin "Sako" i 10 komada puščane bojeve municije u ilegalnom posedu.

Sa ovim slučajevima je upoznato Osnovno državno tužilaštvo u Pljevljima koje je naložio preduzimanje daljih mera i radnji. 

"Službenici Regionalnog centra bezbednosti 'Zapad' u kontinuitetu preduzimaju progresivne i reaktivne mere i radnje, u svojoj zoni odgovornosti, koje imaju za cilj stvaranje i održavanje povoljnog i stabilanog ambijenta za život građana", navodi se u saopštenju policije.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Orban: Fica hteli da ubiju zbog Ukrajine!
Planeta

Orban: Fica hteli da ubiju zbog Ukrajine!

Mađarski premijer kaže da je opravdano pretpostaviti da je motiv za atentat na slovačkog premijera bio rat u Ukrajini, budući da snažnim centrima moći odgovara da taj sukob bude nastavljen. Sugerisao je da je to u interesu Amerike

18.05.2024

11:01

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Krstonosni hod do Krfa: Hodočasnici iz Užica stopama predaka
Srbija

Krstonosni hod do Krfa: Hodočasnici iz Užica stopama predaka

Tri ratna druga, Igor Vukašinović (54), Novica Pejić (63) i Ostoja Medić (68), prošli su danas kroz Užice na svom krstonosnom hodu sa Pala na Krf. Sa njima je i četvrtičlan Petar Dragaš u pratnji sa kombijem, a na put dug 1.200 km pošli su 14. maja.

18.05.2024

15:12