• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

25.11.2023

20:29

Određen pritvor ubici vlasnika pečenjare: Izbo rođaka pa se pravio lud, ali mu to nije prošlo

printscreen facebook- tucakov.pečenjara

Vesti

Određen pritvor ubici vlasnika pečenjare: Izbo rođaka pa se pravio lud, ali mu to nije prošlo

Podeli vest

Viši sud u Novom Sadu odredio je večeras pritvor do 30 dana državljaninu BiH Sulejmanu G. (27), osumnjičenom da je 22. novembra ubio rođaka Milana Tucakova (54), inače vlasnika poznate pečenjare na Detelinari.

U saopštenju suda se navodi da mu je pritvor određen zbog opasnosti od bekstva, mogućeg uticaja na svedoke i ponavljanja krivičnog dela, kao i zbog uznemirenja javnosti.

Sulejman G. je, podsetimo, nakon zločina pozvao policiju i rekao da mu se Milan nekoliko dana ne javlja na telefon i da je zabrinut za njega. Na taj način on je zapravo hteo da obezbedi sebi alibi i tako prevari inspektore.

Međutim, iskusni policajci su na osnovu DNK tragova, kao i snimaka sigurnosnih kamera, utvrdili da je kobne noći u stanu ubijenog Tucakova bio upravo Sulejman G. i još jedna za sada nepoznata osoba za kojom se traga.

Beživotno telo Tucakova, izbodenog u stomak, pronađeno je u stanu koji je iznajmljivao u Zmaj Jovinoj ulici.  

- Sulejman i još jedna osoba su došli u posetu Milanu. Budući da je na mestu ubistva pronađena veća količina alkohola, pretpostavlja se da su pili. Između njih je izbila svađa, a zatim i tuča, nakon koje je državljanin BiH uzeo kuhinjski nož i njime više puta u stomak ubo svog rođaka. Osumnjičeni i njegov saučesnik su zatim zaključali stan i izašli iz njega - potvrdio je ranije Informerov izvor iz istrage.

Tvrdio da je u pitanju greška

Iako su istražitelji odmah identifikovali da je Sulejman ubica, inspektorima je trebalo par dana da ga lociraju. On je otkriven u Beogradu i uhapšen u Terazijskom parku.

Prilikom privođenja, pravio se da je iznenađen i stalno je ponavljao da mora da je neka greška, jer je on prijavio da mu je nestao rođak Milan. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija