• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

24.11.2023

13:46

Ovo je vlasnik pečenjare ubijen u Novom Sadu! Izboden u svom stanu, policija uhapsila mladića iz Bosne

insajder/drustvene mreze

Vesti

Ovo je vlasnik pečenjare ubijen u Novom Sadu! Izboden u svom stanu, policija uhapsila mladića iz Bosne

Podeli vest

U centru Novog Sada u svom stanu ubijen je Milan Tucakov (54) vlasnik pečenjara na Detelinari, a za ovaj zločin je osumnjičen Sultan G. (27) državljanin Bosne i Hercegovine koji je uhapšen, dok policija intezivno traga za još jednom osobom.

Kako nezvanično saznajemo ubistvo se odigralo 22. novembra, a Tucakov je ubijen sa više uboda nožem i stanu koji je iznajmljivao u Zmaj Jovinoj ulici u centru Novog Sada.

Zločin je otkrive dan kasnije, u četvrtak, u popodnevnim satima, kada je rođak pozvao policiju i prijavio da ne može da dobije Milana i da se on niej pojavio u pečenjari.

Foto: printscreen facebook- tucakov.pečenjara

Milan Tucakov ubijen je u stanu koji je iznamljivao u centru Novog Sada

 

Patrola je otišla u stan i pronašla Tucakova u lokvi krvi, a nakon intezivne istrage utvrđeno je da ga je Sultan G.(27) državljanin Bosne i Hercegovine izbo, a pretpostavlja se da je us tanu bila jop jedna osoba za kojom se traga.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu, u saradnji sa Policijskom upravom za Grad Beograd, uhapsili su S. G., zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo ubistvo

S. G. je određeno zadržavanje do 48 sati i biće priveden, uz krivičnu prijavu, višem javnom tužiocu u Novom Sadu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija