• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

21.04.2024

15:01

(FOTO) Ovo je ubica iz Novog Sada! Monstrum mrtav pijan na mrežama najavio svirep zločin: Videćeš brat, lud sam ko struja!

fb/V.B.

Vesti

(FOTO) Ovo je ubica iz Novog Sada! Monstrum mrtav pijan na mrežama najavio svirep zločin: Videćeš brat, lud sam ko struja!

Podeli vest

Ubica iz Novog Sada Jožef F. (36) nekoliko dana pre nego je ubio ženu Aranku A. (26) na snimku koji je emitovao uživo u razgovoru sa nekim prijateljem pretio ubistvom. Samo dan pre jezivog zločina podelio je više od 100 fotografija i nekoliko snimaka na kojima je ona ali i deca.

Jožef F. koji je u subotu u Novom Sadu nožem, sa više uboda ubio bivšu nevenčanu suprugu u kući njene sestre, samo tri dana pre jezivog zločina emitovao je uživo snimak preko društvene mreže. Nakon toga pokušao je sebi da oduzme život. On je sa teškim telesnim povredama prevezen u bolnicu dok je nesrećna žena preminula u kući. 

Ubica je u utorak uveče uživo emitovao nekoliko snimaka na kojima sluša pijan sluša muziku. 

Na jednom od snimka čuje se još jedna muška osoba koja, kako se pretpostavlja, pokušava da ga smiri i racionalno razmišlja, dok sve vreme krivicu, za to što ga je žena napustila prebacuje na neke druge ljude. 

Foto: printscreen/društvene mreže osumnjičeni Jožef F.

 

 

" Idem sutra u Centar za socijalni rad, daću joj satarateljstvo nad decom" rekao je u jednom trenutku Jozef objašnjavajući da je njim asve bilo kako treba dok se neko nije umešao u njihovu vezu.

" Zaklaću ih sve...  samo da nađem ono što mi treba. Videćeš brat lud sam ko struja " kazao je Jozef prijatelju ili rođaku, koji je sve vreme pokušavao da mu objasni da treba da misli na decu. 

U jednom trenutku je čak, i pomenuo da će nekoga da ubije, a to je pojasnio i time što će on navodno da ogovara 20 godina, ali će za razliku od te druge osobe on da bude živ. 

Foto: fb/V.B.

 

Sve u svemu, jasno je da je Jožef  na snimcima delovao pijan i da je možda u afektu sve pričao, međutim ubistvo se dogodilo tri dana kasnije.

Naime, u utorak je Jozef pijan pretio, ali je zato dan pre ubistva, svoj profil na društvenoj mreži, preplavio Arankinim fotografijama, na kojima je sa decom.

Inače, kako smo ranije objavili Jozef i Aranka imaju troje maloletne dece, od kojih najstarije ima 10 godina. 

Par je živeo u naselju Bangladeš sa troje dece, ali su se preselili u kuću Jožefovog brata kada im je izgorela kuća.

Foto: PrintScreen/Društvene mreže ubijena Aranka A. 

 

 

Ipak, pre oko nedelju dana su se rastali, a Aranka je otišla u kuću svojih rođaka.

Prema nezvaničnim informacijama, Jožef je, navodno, došao da se pomiri sa suprugom, kada je došlo do svađe.

On je potom ženu nekoliko puta ubo nožem, usled zadobijenih povreda ona je ubrzo preminula, dok je Jozef na skoro isti način pokušao i sebi da oduzme život. 

Pema nezvaničnim informacijama pokušao je sam sebe da zakolje.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak
Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak

Kad god se nešto dogodi u Kremnima, rodnom mestu proroka Tarabića, većina ljudi je sklona da to tumači s dozom misterije...Česta grmljavina, sevanje munja, pa sinoć grom koji je udario u zgradu u centru sela, mnogima je uterao strah u kosti.

31.05.2024

17:31