• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Kurir.rs

25.05.2024

22:13

Gori internet zbog dvojnice Teya Dore! Pevala pod šatorima, a preko noći joj se život promenio!

profimedia

Estrada

Gori internet zbog dvojnice Teya Dore! Pevala pod šatorima, a preko noći joj se život promenio!

Podeli vest

Tviterom je nedavno počeo da kruži snimak na kojem Teya Dora navodno igra uz folk muziku, a tim povodom oglasila se i sama pevačica i objasnila da se radi o devojci koja mnogo liči na nju.

Ljubiteljima estradnih i muzičkih dešavanja verovatno ime Dragana Kapur ništa ne znači, ali verovatno ne postoji osoba koja posle pobede Teya Dore na PZE na društvenim mrežama nije videla njenu dvojnicu.

Foto: printscreen instagram/teya dora

 

Nedeljama je jedan od najviralnijih snimaka na Instagramu i Tiktoku bio video na kom atraktivna crnka igra na, u najmanju ruku, nesvakidašnji način. Njeno interesantno vrckanje i treskanje privuklo je veliku pažnju, a akcenat je bio na fizičkoj sličnosti. Zgodna građa i duga crna kosa sa šiškama.

Dragana se pre nekoliko godina povukla iz javnosti, a sada je ponovo došla u žižu interesovanja kada su je uporedili sa Teya Dorom.

- Ja sam se pre nekoliko godina povukla iz javnosti i medija. Imala sam uspone i padove. Sada živim neki povučeniji način života, ako se aktivno bavim muzikom. Pevam na raznim veseljima, ali me mediji i popularnost ne interesuju. Taj snimak, odnosno nastup na televiziji je bio pre petnaestak godina, i tad su me interesovale neke druge stvari. U međuvremenu sam se promenila i moje želje, tako da sada radim, pevam ali ne želim da budem poznata i popularna. Trenutno mi je ovako najlepše. Rekli su mi da je taj snimak bio viralan na mrežama, nešto sam i ja ispratila, ali sam se i ja dosta promenila. Da je to u ono vreme bilo verovatno bi mi značilo za karijeru, sada imam druge prioritete - rekla je Medena za domaće medije. 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija