• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D. I.

05.05.2024

10:25

Urnebesan snimak! Jovanin dečko čestitao Božić gledaocima! Voditeljkin izabranik napravio lapsus u programu uživo (VIDEO)

Privatna arhiva

Estrada

Urnebesan snimak! Jovanin dečko čestitao Božić gledaocima! Voditeljkin izabranik napravio lapsus u programu uživo (VIDEO)

Podeli vest

Jeremićeva ugostila televizijsku ekipu i poznate ličnosti u svojoj vili, a onda se svima obratio njen izabranik.

Jovana Jeremić svoju emisiju danas vodi iz "Vile Jovana" u Grockoj koju je dobila od emotivnog partnera Dragana Stankovića. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JOVANA JEREMIC (@jeremicjovana)

 

Na samom startu jutarnjeg programa voditeljka je otkrila kadrove velelepnog imanja, ali i pripreme za svečani ručak koji će nešto kasnije upriličiti gostima.

Jovana je sa Draganom i njegovim sinovima današnji domaćin, te porodično dočekuju goste i otkrivaju iznenađenja.

Foto: Televizija Pink prntscreen

 

 

Voditeljkin dečko ne voli da daje izjave i retko se pojavljuje u medijima, ali je ovoga puta napravio presedan i za Vaskrs prvi put javno stao sa njom ispred kamera.

U jednom trenutku Dragan je svim gledaocima i gostima emisije poželeo srećne praznike, a tom prilikom i napravio simpatični lapsus koji se mnogima dešava.

Foto: Televizija Pink prntscreen

 

 

Od uzbuđenja i pozitivne treme Dragan je pogrešno čestitao praznik svim pravoslavnim vernicima.

- Neću dugo govoriti, svim pravoslavnim vernicima bih čestitao Vaskrs, Hristos se rodi - rekao je Stanković, koga je njegova draga sa osmehom na licu odmah ispravila i dodala:

- Vaskrs, Vaskrs!

 

 

Ova simpatična izjava postala je hit na mrežama i rapidno je počela da se širi na X-u ali i ostalim platformama.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Orban: Fica hteli da ubiju zbog Ukrajine!
Planeta

Orban: Fica hteli da ubiju zbog Ukrajine!

Mađarski premijer kaže da je opravdano pretpostaviti da je motiv za atentat na slovačkog premijera bio rat u Ukrajini, budući da snažnim centrima moći odgovara da taj sukob bude nastavljen. Sugerisao je da je to u interesu Amerike

18.05.2024

11:01

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Krstonosni hod do Krfa: Hodočasnici iz Užica stopama predaka
Srbija

Krstonosni hod do Krfa: Hodočasnici iz Užica stopama predaka

Tri ratna druga, Igor Vukašinović (54), Novica Pejić (63) i Ostoja Medić (68), prošli su danas kroz Užice na svom krstonosnom hodu sa Pala na Krf. Sa njima je i četvrtičlan Petar Dragaš u pratnji sa kombijem, a na put dug 1.200 km pošli su 14. maja.

18.05.2024

15:12