• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/M.D.

29.04.2024

18:47

"Ne znam ko je Sloba, morala bih da guglam": Radanović se upinje da stvori sukob sa JK, ona nikad čula za kolegu

ATA Images/Printscreen You Tube

Estrada

"Ne znam ko je Sloba, morala bih da guglam": Radanović se upinje da stvori sukob sa JK, ona nikad čula za kolegu

Podeli vest

Muzička zvezda prokomentarisala je kolegu koji je pre nekoliko nedelja izjavio da sa njom nije u dobrim odnosima.

Muzička zvezda Jelena Karleuša tvrdi da ne zna kako izgleda Sloba Radanović, koji je ranije imao oštre komentare na njen račun. Pevač je, podsetimo, u jednoj emisiji istakao da ne razgovara sa JK, što je izazvalo ogromnu pažnju javnosti, a ona je sada odlučila da mu odgovori, istakavši da nije ni čula za njega.

Foto: ATAIMAGES

 

- Ne poznajem ga. Za početak bih morala da guglam i tačno vidim kako izgleda momak pošto ga ne poznajem. Ne znam kako onda ne razgovara sa mnom, ne razgovaram onda ni ja sa njim. Obično se ne razgovara sa nekim koga poznaješ. Sa jedne strane je u pravu, ne razgovara sa mnom jer ni nema priliku za to. Za početak moram da znam nekoga da bih progovorila reč sa njim. Te ljude kojima guglam ime da bih znala kako izgledaju, ne želim da uvredim, nego stvarno ne znam sva ta imena. Stvarno ne znam ko su ti ljudi, kada mi kažeš Sloba Radanović, kao da si mi rekao Pera Perić. Moram da razmislim ko je to. Interesatno je da svako ko dođe na televiziju nepogrešivo prvo izgovori moje ime, pa čak i da ne razgovara sa mnom, a ni ne poznaje me - ispričala je Karleuša.

- Sa druge strane, sigurna sam da kada bi progovorili sa mnom vrlo brzo bi se pokajali za sve ružno što su rekli o meni. U to sam apsolutno sigurna. I taj dečko, Sloba Radanović, nekada kada me sretne videće da sam neko ko će pritisnuti kočnicu, neće zgaziti bez tragova kočenja. Vrlo sam druželjubiva iako ne delujem tako. Privatno sam sasvim pitoma i blaga. Moram da kažem i ovo, čak i ako ti se neko ne svidi, moraš da poštuješ ono što je uradio. Ti novi koji se pojavljuju pokazuju dozu nepoštovanja kad uopšte komentarišu nekog ko je po karijeri, trajanju, uspehu zaslužio da mu se neko pokloni. Mladi pokazuju nekulturu, nevaspitanje i nepoštovanje... - zaključuje Jelena za Skandal.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Hoće li Vlada Crne Gore ostati pri svom stavu o Rezoluciji o Srebrenici? Mi nemamo bližeg naroda od crnogorskog, sa njima delimo istoriju!
Live TV

Hoće li Vlada Crne Gore ostati pri svom stavu o Rezoluciji o Srebrenici? Mi nemamo bližeg naroda od crnogorskog, sa njima delimo istoriju!

U Kotoru se održava samit na kome učestvuje i Srbija, a kome je prisustvovao i predsednik Aleksandar Vučić. Sa druge strane, vrh Crne Gore ostaje pri svom stavu o Rezoluciji o Srebrenici. Da li će preovladati čojstvo i čast ili će se dodvoravati zapadnim liderima? Na ovu temu u emisiji "Info veče " govorili su Željko Čurović, Savez Srba iz Crne Gore, Srđan Brac iz Centra za društvenu stabilnost i Vladimir Kljajić, politikolog.

16.05.2024

22:32

Da li je skandal u Slovačkoj bio teroristički akt? Napadač na premijera Fica pre deset godina osnovao udruženje protiv nasilja! (VIDEO)
Live TV

Da li je skandal u Slovačkoj bio teroristički akt? Napadač na premijera Fica pre deset godina osnovao udruženje protiv nasilja! (VIDEO)

Nakon jučerašnje pucnjave u kojoj je teško ranjen premijer Slovačke, napadač je uhapšen, a policija ga je optužila za pokušaj ubistva. Premijer se nalazi u bolnici u teškom zdravstvenom stanju. O ovoj, ali i o drugim važnim temama govorili su gosti emisije "Rat uživo", novinar Žarko Rakić i Nebojša Kuzmanović, direktor Arhiva Vojvodina. Uživo u program uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za bezbednost.

16.05.2024

19:36

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija