• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D.G.

26.04.2024

08:52

Prija kakvu do sada niste videli! Aleksandra se veselila uz rep, pa zapevela ove stihove (VIDEO)

Printscreen/TokTok, Printscreen Instagram/aleksandraprijovic

Estrada

Prija kakvu do sada niste videli! Aleksandra se veselila uz rep, pa zapevela ove stihove (VIDEO)

Podeli vest

Aleksandra Prijović poznata je kao vredan i marljiv radnik, a da i ona ume da se opusti pokazuje snimak iz jednog kluba gde se pevačica veselila i to uz rep.

Aleksandra Prijović mesecima je u žiži interesovanja jer je svojom koncertnom turnejom od "Istoka do zapada" zapalila region, održala seriju neverovatnih koncerata i postala društveni fenomen o kom se govorilo čak i u informativnim emisijama.

Foto: Instagram prntscreen

 

Na svojim koncertima ugostila je veliki broj kolega, a u Osijeku je na binu sa Aleksandrom izašao i popularni reper mlađe generacije Nući. 

Tada je to bilo veliko iznenađenje za sve, ali jedan simak iz kluba pokazuje da Prijovićki rep nije stran i da pevačica i uz njega ume da se proveseli.

Foto: Instagram prntscreen

 

Na pomenutom snimku Aleksandra i njen suprug Filip Živojinović su za separeom jednog kluba u Nuićijevom društvu koji izvodi svoj poznati hit "Vroom".

Celo društvo je vesleo i svi pevaju, a pevačica sve stihove zna i i ne libi se da zapeva:

"Opet noć je kasna, ona opet glasna.

Ribo, ti si s ulice, bre, nisi ku*a rasna"

Kako izgleda kad Prija repuje pogledajte u videu ispod.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Rusi zaprepašćeni rečima Bajdena! Zar je ovo izgovorio?! Moskva reagovala istog momenta: Imamo krindž godine!
NEVEROVATNO

Rusi zaprepašćeni rečima Bajdena! Zar je ovo izgovorio?! Moskva reagovala istog momenta: Imamo krindž godine!

Kada govori o tome da su Amerikanci "nezamenljiva nacija, jedina supersila na svetu i glavna demokratija", predsednik SAD Džozef Bajden iz nekog razloga ne spominje američki državni dug i nekontrolisano štampanje novca, ukazala je portparolka Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova u nedavnoj objavi na Telegramu, ocenivši da je to "krindž godine".

26.05.2024

20:10

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija