• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.04.2024

16:53

Ako ovo kažeš puštam te! Alek Boldvin oteo mobilni telefon devojci zbog izjave o Palestini!

EPA

Showbiz

Ako ovo kažeš puštam te! Alek Boldvin oteo mobilni telefon devojci zbog izjave o Palestini!

Podeli vest

Američki glumac Alek Boldvin istragao je telefon iz ruke antiizraelske agitatorke koja je od njega više puta tražila da izgovori "Slobodna Palestina" u kafiću Maman u Njujorku.

Društvenim mrežama kruži snimak na kojem se vidi kako žena prilazi glumcu dok je stajao kod kase i telefonirao i počela je da ga maltretira, prenosi Njujork post.

"Alek, možeš li, molim te, jednom reći 'Slobodna Palestina' ", rekla je žena.

Nastavila je da se obraća Baldvinu, pre nego što je on otišao prema vratima kafića i rukom joj pokazao da izađe.

" 'Slobodna Palestina', Alek, samo jednom, i ostaviću te na miru.

Ostaviću te na miru, kunem se. Samo reci 'Slobodna Palestina' jednom", insistirala je žena i terala glumca da opsuje Izrael i cionizam, dok je Boldvin odmahnuo glavom, držeći vrata otvorena.

Žena, koja inače vodi jedan podkast, i koja je poznata po intervjuima na prepad, takođe je pomenula Boldvinov krivični postupak u Novom Meksiku, gde se glumac suočava sa optužbom za ubistvo iz nehata direktorke fotografije Haline Hačins tokom snimanja filma "Rđa".

Foto: EPA

 

"Zašto ste ubili tu gospođu, ubili ste tu gospođu i niste dobili zatvorsku kaznu", vikala je ona, nazivajući Boldvina "kriminalcem".

U jednom trenutku radnik u kafiću je pokušao da je zaustavi, ali bez uspeha, dok je Boldvin takođe zamolio zaposlenog da pozove policiju tokom verbalne svađe.

Na kraju snimka vidi se Boldvin kako udara ženin telefon. Ovo nije prvi put da su antiizraelski aktivisti napali Boldvina.

Prošlog decembra grupa protivpalestinskih demonstranata je provocirala glumca i pitala ga da li osuđuje Izrael, na šta je Boldvin odgovorio: "Ne, podržavam mir u Gazi", što ih je iznerviralo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija