• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/A.S.

14.11.2023

21:24

"Raširi krila i poleti, konačno si slobodan!" Met Leblank se na ovaj način oprostio od Metjua Perija, njegove reči slamaju srce

EPA Images

Showbiz

"Raširi krila i poleti, konačno si slobodan!" Met Leblank se na ovaj način oprostio od Metjua Perija, njegove reči slamaju srce

Podeli vest

Met je podelio niz fotografija sa Metjuom, a uz to je dodao i emotivan opis i svima stavio do znanja koliko je teško podneo gubitak svog prijatelja i kolege.

Slavni glumac Met Leblank odao je počast svom prijatelju, ali i kolegi iz serije "Prijatelji", Metjuu Periju, što je ujedno i njegovo prvo samostalno oglašavanje o smrti legendarnog glumca. 

Met je u sklopu Instagram posta objavio niz fotografija sa Metjuom, a uz to je dadao i emotivan opis. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Matt LeBlanc (@mleblanc)

- Metju, teška srca se opraštam od tebe. Vreme koje smo proveli zajedno je među omiljenim trenucima u mom životu. Bila mi je čast deliti scenu sa tobom i zvati te prijateljem. Uvek ću se smejati kad pomislim na tebe i nikada te neću zaboraviti. Nikada. Raširi krila i poleti, brate, konačno si slobodan. Šaljem ti mnogo ljubavi i pretpostavljam da zadržavaš onih 20 dolara koje mi duguješ - napisao je u emotivnoj objavi Met LeBlank.

Podsetimo, glumac Metju Peri preminuo je 28. oktobra 2023. godine, a sahranjen je nekoliko dana kasnije na intimnoj ceremoniji kojoj su prisustvovali samo najbliži članovi porodice i prijatelji.

Peri je najpoznatiji po ulozi Čendlera Binga u kultnoj seriji "Prijatelji", a čuvena petorka koja je glumila sa njim - Dženifer Aniston, Kortni Koks, Lisa Kudrou, Dejvid Švimer i Met Leblank, takođe je došla da se poslednji put oprosti od svog prijatelja.

Foto: EPA

 

Oni su u zajedničkom saopštenju naveli da su potpuno slomljeni, te da im je Metju bio kao brat.

- Svi smo potpuno uništeni gubitkom Metjua. Bili smo više nego samo glumci. Mi smo porodica. Ima toliko toga da se kaže, ali sada ćemo odvojiti vreme da tugujemo i procesuiramo ovaj nedokučiv gubitak. Vremenom ćemo reći više, kako i kada budemo mogli. Za sada, naše misli i naša ljubav su sa njegovom porodicom, njegovim prijateljima i svima koji su ga voleli širom sveta - naveli su glavni glumci iz "Prijatelja", Dženifer Aniston, Kortni Koks, Liza Kudrou, Met Leblank i Dejvid Švimer, u saopštenju za People.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Malović: Vučić sve daje i bori se za bolju i jaču Srbiju
Politika

Malović: Vučić sve daje i bori se za bolju i jaču Srbiju

Na dan kada Aleksandar Vučić ponovo ide u Njujork da brani nacionalne interese i da kaže u lice svetskim moćnicima ono što niko drugi nije smeo da im kaže, oni koji su očigledno opozicija sopstvenoj državi i narodu se ponovo oglašavaju u pozivanju na njegov linč i nasilnu smenu, istakao je Branislav Malović, član Predsedništva SNS.

20.05.2024

09:55

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Oglasio se otac Mateja Periša: Danas je godišnjica od pronalaska tela
Hronika

Oglasio se otac Mateja Periša: Danas je godišnjica od pronalaska tela

Matej Periš (27) iz Splita nestao je u noći između 30. i 31. decembra 2021. godine u Beogradu, a njegovo beživotno telo nađeno je u maju 2022. godine na Adi Huji. Tačnije, na današnji dan MUP Srbije je potvrdio da je telo muškarca koji je na sebi imao garderobu koju je Matej nosio uoči nestanka, pronađeno 18. maja oko 9 časova ujutru, zapravo telo nestalog mladića iz Splita.

20.05.2024

06:54

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija

Krstonosni hod do Krfa: Hodočasnici iz Užica stopama predaka
Srbija

Krstonosni hod do Krfa: Hodočasnici iz Užica stopama predaka

Tri ratna druga, Igor Vukašinović (54), Novica Pejić (63) i Ostoja Medić (68), prošli su danas kroz Užice na svom krstonosnom hodu sa Pala na Krf. Sa njima je i četvrtičlan Petar Dragaš u pratnji sa kombijem, a na put dug 1.200 km pošli su 14. maja.

18.05.2024

15:12