• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/A.S.

14.11.2023

19:00

"Čovek je katastrofa, nije javio da je postao deda": Oglasio se Sani za Informer nakon što se porodila Bakijeva ćerka: "Ne znam da li je srećan zbog lepih vesti!"

ATA Images, Novak Đurović

Estrada

"Čovek je katastrofa, nije javio da je postao deda": Oglasio se Sani za Informer nakon što se porodila Bakijeva ćerka: "Ne znam da li je srećan zbog lepih vesti!"

Podeli vest

Sani iz grupe Trik FX se oglasio za Informer i otkrio da je iznenađen što im Baki nije javio da je postao deda, pošto su Natalija i on to očekivali od njega jer su dugogodišnji prijatelji.

Pevač Andrija Đogani, poznatiji kao Baki B3 podelio je na svom Tiktok profilu srećne vesti. Naime, pevač se snimao kako igra sa svojim najmlađim sinom i tom prilikom je otkrio kako je juče postao deda.

- Danas je poseban dan za mene, postao sam deda - napisao je pevač na svom Tiktok profilu. 

Baki nije više nikakve informacije odavao na svom profilu, pa je tom prilikom Informer stupio u kontakt sa njegovim prijateljem i kolegom Sanijem iz grupe Trik FX. Sani nam je otkrio kako Baki nikome nije javio srećne vesti, što im je zapravo i čudno, kao i da niko nije znao da mu je ćerka trudna. 

Foto: ATAimages

 

- Porodila se Bakijeva najstarija ćerka Anđela. Mi nju nismo videli dugo i baš smo iznenađeni jer ni mi nismo znali da je trudna. Upravo sada pričam sa Natom, ne znam da li imam njen broj telefona da je pozovem i da joj čestitam. Baki je čudan neki deda, nije se ni javio, niti nam je javio da je postao deda, čovek je katastrofa. Ne znam šta da kažem, uglavnom Natalija i ja, kao neko ko zna Anđelu od kako je bila mala, možemo da kažemo da nam je drago što je postala majka i jako smo srećni zbog nje. A da li je deda srećan zbog toga što je postao deda ne znamo jer se ne čujemo sa njim. Neka je dete živo i zdravo i neka živi sto godina i neka je Anđela živa i zdrava - rekao je Sani za Informer. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija