• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

08.10.2023

22:30

(FOTO) Zadrigao, predebeo i zapušten! Od njega je i Bog digao ruke: Poslednje fotografije sunovrata zvezde "Prijatelja"!

printscreen

Showbiz

(FOTO) Zadrigao, predebeo i zapušten! Od njega je i Bog digao ruke: Poslednje fotografije sunovrata zvezde "Prijatelja"!

Podeli vest

Tokom 90-ih činilo se da ima sve slavu, novac i žene.

Metju Peri je slavu stekao zahvaljujući svom glumačkom umeću i ulozi legendarnog Čendlera Binga u seriji "Prijatelji". Na vrhuncu slave po epizodi je dobijao milion dolara, a žene su se bacale na njega.

Međutim, sa slavom su došli i problemi. Da iza sebe ima tešku borbu sa zavisnošću od alkohola i droge, glumac je davno prestao da krije.

Njegov pad je krenuo sa zavisnošću od leka Vicodin, a koristio ga je za smanjivanje bolova nakon što je imao nesreću na skuteru za vodu. Brzo se toliko navukao na tablete da nije mogao bez njih da bude nijedan jedini dan.

Foto: profimedia

 

 

Počeo je da uzima i metadone i amfetamine. Potom je krenula i njegova zavisnost od alkohola, a bio je nekoliko puta na odvikavanju i svaki put je to bilo neuspešno. Priznao je jednom prilikom da se nekih dana na setu serije "Prijatelji", koja ga je proslavila, uopšte ne seća. "Ne sećam se barem tri godine snimanja. Negde između treće i šeste sezone", priznao je glumac.

Ponovo je u fokus interesovanja javnosti došao kad se dogodilo dugoočekivano ponovno okupljanje glumaca iz mnogima omiljene serije, a kad su ga videli, obožavateljima je sam pogled na njega slomio srce. Priznao je nakon toga da je bio pod pritiskom i mučili su ga živci jer se bojao da ga publika neće smatrati duhovitim na ponovnom okupljanju s kolegama iz serije.

Foto: profimedia

 

 

Pažnju je privukao nerazgovetnim govorom i odsutnim držanjem tokom jednog intervjua s kolegama Metom Leblankom i Dejvidom Švimerom, a kasnije je otkrio da je taj dan bio na hitnom zahvatu kod zubara i da je bio u velikim bolovima. O problemima sa zubima pisao je u svojoj biografiji pod nazivom "Friends, Lovers and The Big Terrible Thing", a otkrio je da su mu jednom prilikom kad je zagrizao tost ispali svi prednji zubi.

Uprkos nizu loših godina, čini se da se u poslednje vreme oporavlja. Paparaci su ga snimili pre nekoliko meseci dok je nakon ručka u poznatom restoranu na Beverli Hilsu prisno grlio misterioznu crnku, a sudeći po dužini zagrljaja i osmesima koje nisu skidali s lica, šuška se da postoji nešto više od prijateljstva među njima. Metju je tada izgledao bolje i zdravije nego inače, što bi značilo da je konačno odlučio da uzme život "u svoje ruke" i suoči se sa problemima.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Bude se sile iz senke i slobodan svet! Zašto Iran ćuti o smrti predsednika Raisija?
Live TV

Bude se sile iz senke i slobodan svet! Zašto Iran ćuti o smrti predsednika Raisija?

Još dva dana ima do bruke i sramote u Savetu Evrope. Još veća parodija je što će Nemci sve to da otvore. I dalje se čekaju informacije o padu helikoptera u kom je bio predsednik Irana. Na ove teme u "Info večeri" govorili su novinarka Olivera Miletović, narodni poslanik SNS Uglješa Mrdić i dr Dragan Petrović, Institut za međunarodnu politiku i privredu.

21.05.2024

22:22

Dve tragedije za nedelju dana! Da li neko namerno ubija svetske lidere? (VIDEO)
Live TV

Dve tragedije za nedelju dana! Da li neko namerno ubija svetske lidere? (VIDEO)

Još uvek nema zvaničnih informacija o tome šta se dogodilo sa iranskim predsednikom. Premijer Slovačke na svu sreću je živ, ali ono što se dogodilo je ili namerna opstrukcija ili neverovatan propust njegovog ličnog obezbeđenja. Na sve aktuelne teme u svetu u emisiji "Info dan" govorili su dr Stanislav Sretenović, istoričar i Bojan Dimitrijević, ekonomista.

21.05.2024

16:56

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Ocene Crvena zvezda: Ivanić i Spajić potvrdili fantastičnu sezonu
Crvena zvezda

Ocene Crvena zvezda: Ivanić i Spajić potvrdili fantastičnu sezonu

Fudbaleri Crvene zvezde osvojili su Kup Srbije, pobedivši u finalu Vojvodinu 2:1 (1:0). Igra crveno-belih bila je ubedljivija nego što rezultat pokazuje, a posebno su se izdvojili Uroš Spajić i Mirko Ivanić. Uz malo sreće, igrač utakmice mogao je da bude Šerif Ndijaje, ali su mu poništena dva gola.

21.05.2024

23:00

Planeta

Putin poslao poruku u Iran! Stiže uoči Raisijeve sahrane
NAKON SMRTI IRANSKOG LIDERA

Putin poslao poruku u Iran! Stiže uoči Raisijeve sahrane

Ruski predsednik Vladimir Putin sastao se sa predsednikom Državne dume Vjačeslavom Volodinom, s kojim je razgovarao o pitanjima formiranja vlade i od koga je zatražio da prilikom odlaska na sahranu Ebrahima Raisija prenese iranskom rukovodstvu da Moskva očekuje da će se saradnja između dve zemlje razvijati na isti način kao i do sada i nakon smrti iranskog lidera.

21.05.2024

23:00

(VIDEO) Poljski režiser prikazao Putina u pelenama i na kraju ga ubio! Uradak prodat u 50 zemalja! Bljuvotina kakva još nije viđena!
Uskoro i premijera

(VIDEO) Poljski režiser prikazao Putina u pelenama i na kraju ga ubio! Uradak prodat u 50 zemalja! Bljuvotina kakva još nije viđena!

Poljski režiser Patrik Vega napravio je, blago rečeno, skandalozan film o lideru Rusije Vladimiru Putinu koristeći za te svrhe veštačku inteligenciju. On je lice vladara Rusije nakalemio na telo pravog glumca i snimio verovatno najveću bljuvotinu otkako postoji sedma umetnost. Film, naime, prikazuje Putina od 10. godine do njegove izmišljene smrti i već je prodat u 50 zemalja. Makar tako tvrde njegovi producenti.

21.05.2024

22:40

Magazin

Džet set

Srbija