• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

08.10.2023

18:00

(FOTO) Šta se događa sa pop ikonom?! Svet bruji o Madoninom licu: Skrivala se sa kapuljačom, al su ipak svi primetili

Reuters

Showbiz

(FOTO) Šta se događa sa pop ikonom?! Svet bruji o Madoninom licu: Skrivala se sa kapuljačom, al su ipak svi primetili

Podeli vest

Kraljicu popa Madonu (65) fotografi su ulovili u vožnji biciklom u Njujorku.

Pevačica je bila ležerno obučena, s kapuljačom na glavi koja je nije uspela sakriti od znatiželjnih pogleda.

Madona je nosila crnu, široku duksericu i kapuljaču na glavi, a svoje sportsko izdanje upotpunila je crnim helankama preko kojih je imala trenerku.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna Fan Club🔹 (@divinamadonna)

Provozala se biciklom po ulicama grada Njujorka, a fotografi su uspeli da snime njeno lice. Iako na Instagramu često deli fotografije s filterom, pevačica se može pohvaliti savršenim tenom uz minimalno šminke na licu. Čini se kao da pevačica uopšte ne stari. 

Foto: EPAIMAGES

 

 

Muzička ikona se u Njujorku priprema za turneju 'Celebration' koja kreće 14. oktobra u Londonu. Nakon toga nastupiće u Kopenhagenu, Barseloni, Parizu, Milanu... Turneju je prvi put najavila u januaru, a zbog nedavno ozbiljnih zdravstvenih problema, završila je bolnici te je morala nakratko otkazati.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Dve tragedije za nedelju dana! Da li neko namerno ubija svetke lidere?
Live TV

Dve tragedije za nedelju dana! Da li neko namerno ubija svetke lidere?

Još uvek nema zvaničnih informacija o tome šta se dogodilo sa iranskim predsednikom. Premijer Slovačke na svu sreću je živ, ali ono što se dogodilo je ili namerna opstrukcija ili neverovatan propust njegovog ličnog obezbeđenja. Na sve aktuelne teme u svetu u emisiji "Info dan" govorili su dr Stanislav Sretenović, istoričar i Bojan Dimitrijević, ekonomista.

21.05.2024

16:56

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija