• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

24.09.2023

21:30

Tito je stopirao najgledaniji film u Jugoslaviji! Skinut je sa repertoara i to posle važnog obaveštenja na televiziji

Printscreen/Youtube

Kultura

Tito je stopirao najgledaniji film u Jugoslaviji! Skinut je sa repertoara i to posle važnog obaveštenja na televiziji

Podeli vest

Prognozirali su da će dostići 1.000.000 posetilaca.

Drugi nastavak serijala "Lude godine" u režiji Zorana Čalića je premijerno emitovan 31. januara 1980. godine i od početka je postojalo veliko interesovanje za nastavak serijala.

Svi su se interesovali za nastavak ljubavne sage između Bobe i Marije i redovi su se čekali za nove gafove i kultne replike prijatelja Milana i Žike.

Interesovanje za nastavak ove sage je bilo toliko da je došlo do zastoja u prikazivanju ostalih filmova te godine. Beogradski bioskopi su u udarnim terminima puštali ovaj film sve do 4. maja.

- Umro je drug Tito - odjeknulo je televizorima širom Socijalističke Federativne Republike Jugoslavije. Preminuo je doživotni predsednik države, a dani žalosti su nastupili. Cela zemlja je bila zavijena u crno.

Film koji je samo u periodu od 31. januara do 4. maja pogledalo 600.000 gledalaca je stopiran. Skinut je sa repertoara zbog smrti Josipa Broza Tita.

Predviđanja su dostizala velike brojke, očekivalo se da će dostići i milion posetilaca, ali je Titova smrt prekinula ovaj niz.

Foto: youtube/printscreen

 

 

Inače, legenadrni Dragomir Gidra Bojanić je čak i bio u zatvoru zbog viceva koje je pričao o Titu, a to je jednom prilikom otkrio glumac Nikola Kojo. Kada su mu došli u posetu, zatekli su ga kako zabavlja policajce pričajući im te iste viceve.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici
Politika

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici

Ministri u Vladi Srbije, predsednica parlamenta, predstavnici grada Beograda i Novog Sada, Srpske napredne stranke i druge istaknute ličnosti iz javnog života uputili su danas čestitke patrijarhu srpskom Porfiriju, episkopima, monaštvu i sveštenstvu, kao i svim verinicima koji Uskrs slave po Julijanskom kalendaru.

04.05.2024

20:33

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija