• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.04.2024

12:51 >> 12:52

Nikad monstruozniji potezi Đilasovih piona! Brnabićeva ih je razorila u sekundi! (FOTO/VIDEO)

Tanjug

Politika

Nikad monstruozniji potezi Đilasovih piona! Brnabićeva ih je razorila u sekundi! (FOTO/VIDEO)

Podeli vest

Predsednica Narodne skupštine Srbije Ana Brnabić oglasila se putem socijalne platforme "X" gde je reagovala na gnusne izjave opozicionih političara tokom medijskih istupanja.

Na veoma perfidan način radovali su se poput monstruma Rezoluciji o genocidu Srebrenici, Savetu Evrope i godišnjici masakra u Ribnikaru. 

Đilasov kandidat za gradonačelnika Beograda 2022. godine - Vladeta Janković istakao je tokom gostovanja na tajkunskim medijima.

- Đilas je zvučao pesimistično ali ova situacija realno gledajući nije uopšte loša za opoziciju! Ono što čeka Vučića u prvoj polovini maja, to su vrlo teški udarci - dočekaće ga Srebrenica, dočekaće ga članstvo Kosova u Savetu Evrope, dočekaće ga 3. maj, ta strašnja godišnjica! To je prilika da opozicija i slobodobljubivi građani iziđu na ulicu u tamnoj odeći i prošetaju gradom, nekoliko desetina hiljada njih, pa ćete videti kako će izgledati njegova izborna kampanja! Maj će doneti obrte koji će biti veoma povoljni za opoziciju - pričao je u dahu Janković.

 

 

Na ove groteske Brnabićeva nije mogla da ostane nema, te je veoma koncizno odgovorila.

- Sramota. Sramota. Sramota. Hiljadu puta: sramota.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija