• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

23.04.2024

09:29

Ivković: Teško će opozicija uspeti da objasni zašto ne izlaze na izbore u Beogradu, a izlaze na ostale izbore!

printscreen

Vesti

Ivković: Teško će opozicija uspeti da objasni zašto ne izlaze na izbore u Beogradu, a izlaze na ostale izbore!

Podeli vest

Urednik portala European Western Balkan, Aleksandar Ivković govorio je na tajkunskoj televiziji o odluci Dragana Đilasa, Miloša Jovanovića i Zdravka Ponoša da izađu na lokalne izbore po ostatku Srbije, a da u Beogradu izbore bojkotuju

- Oni koji su odlučili da ne idu na beogradske izbore će imati problema sa komunikacijom u tom aspektu. Mislim da njihovi odbori po drugim gradovima svakako žele da izađu na izbore. Čuli smo informacije iz raznih gradova koje ukazuju na to. Ne treba zaboraviti da u svim ovim gradovima i opštinama u kojima će sad biti 2. juna izbori su bojkotovani izbori prethodnog puta. Što bi onda značilo da opozicija ostaje van institucija osam godina ukoliko bojkotuju ponovo. Mislim da je to dosta loše po opoziciju. To malo obezvređuju pitanje odbornika i infrastrukturu u malim opštinama. Posebno tamo gde vam je potrebno da zadržite koliko god ljudi možete u svojoj partiji. Ukoliko oni makar nemaju priliku da budu deo nekog sistema i neke institucije onda rastu šanse da će vas napustiti. Da će preći možda u neku drugu organizaciju koja im to može ponuditi. Tako da mislim da stranke koje su se odlučile za bojkot izbora u Beogradu sada su na jako velikoj muci kako da to iskomuniciraju a da istovremeno ostave prostor da u drugim gradovima izađu i moraće da se snađu na taj način. Ne bih im bio u koži - rekao je Ivković. 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Obradović preživeo pakao Istanbula! Odluka pada u petoj utakmici!
Košarka

Obradović preživeo pakao Istanbula! Odluka pada u petoj utakmici!

Košarkaši Monaka ostali su u borbi za plasman na fajnal for, pošto su u četvrtoj utakmici plej-ofa Evrolige savladali Fenerbahče u Istanbulu rezultatom 65:62! Time su puleni Saše Obradovića izjednačili u seriji na 2:2, pa će odluka o putniku u Berlin biti doneta u majstorici, u kojoj će Monako biti domaćin!

03.05.2024

21:56

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija