• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.04.2024

12:08

Milićević: Dok Vučić vodi lavovsku borbu u UN, đilasovci prave selfije sa Mihaelom Rotom koji je glavni zagovornik da su Srbi genocidan narod

Zoran Sinko

Politika

Milićević: Dok Vučić vodi lavovsku borbu u UN, đilasovci prave selfije sa Mihaelom Rotom koji je glavni zagovornik da su Srbi genocidan narod

Podeli vest

Ministar bez portfelja Đorđe Milićević oglasio se povodom velikih pritisaka pred kojima se nalazi Srbija.

Saopštenje ministra prenosimo u celosti: 

"Srbija i srpski narod ovih dana izloženi su teškim pritiscima. Pred nama je teška diplomatska borba za očuvanje vitalnih nacionalnih i državnih interesa. Upravo stoga je potrebno apsolutno jedinstvo svih relevantnih političkih faktora, ali i celog našeg naroda, kako bismo se uspešno borili i pobedili sve one moćnike iz pojedinih NATO zemalja, kao i njihove vazale u regionu koji hoće da nas ponize i unize.

Nažalost, i u ovoj i ovakvoj situaciji pojedinci iz samozvane opozicije vode se isključivo sitnim ličnim i partijskim interesima, a ne državnim i nacionalnim. Ponovo su aktuelne reči sa kneževe večere i ponovo se pokazuje “ko je vjera, a ko nevjera”.

Dok predsednik Republike i državno rukovodstvo formiraju timove i usalašavaju strategiju za borbu u Ujedinjenim nacijama, pred Savetom Evrope i drugim međunarodnim institucijama kako bi odbranili naš narod gde god on živeo, deo samozvanih opozicionara odlazi na noge najvećim srpskim neprijateljima i Kurtijevim lobistima. 

Dok Aleksandar Vučić vodi lavovski borbu da rezolucijom UN o Srebrenici Srbi ne budu proglašeni za genocidan narod, nasmejani đilasovci prave selfije sa Mihaelom Rotom, koji je jedan od najvećih zagovornika teze da su Srbi počinili genocid u Srebrenici.

Taj isti Rot je ne samo poslanik vladajuće stranke u Nemačkoj koja stoji iza rezolucije o Srebrenici, nego je i čovek koji otvoreno veliča Aljbina Kurtija i ponosno poručuje da „na Severu Kosova mora da prestane srpska agresija i srpske provokacije“. Svi oni iz Beograda kojima je draže da šuruju s Rotom, umesto da u Narodnoj Skupštini sa predsednicom Anom Brnabić razgovaraju o preporukama ODIHR, dovoljno govore o sebi.

Građani Srbije još jednom su jasno mogli da vide šta je njihova politika."


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Ubica iz Mladenovca Uroš Blažić sutra pred sudom! Zakazano pripremno ročište masovnom ubici
Hronika

Ubica iz Mladenovca Uroš Blažić sutra pred sudom! Zakazano pripremno ročište masovnom ubici

U Višem sudu u Smederevu sutra će biti održano pripremno ročište u postupku protiv Uroša Blažića (21), koji se tereti da je 4. maja prošle godine izvršio masakr u selima Dubona kod Mladenovca i Malo Orašje kod Smedereva, kada je ubio 8-oro, a pokušao da liši života još 20 lica, od kojih je teško ranio 12-oro, uglavnom mladih. Jedno lice posle 50 dana borbe podleglo je povredama zadobijenim kobne večeri. Postupkom je obuhvaćen i Urošev otac, Radiša Blažić (54), koji se tereti da mu je obezbedio oružje korišćeno u masakru te večeri.

22.05.2024

11:17

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija