• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

17.03.2024

15:20

"Nije li to nasilje par excellence?" Gujon poručio Đilasu i Mariniki: Zašto niste još objavili ni reč o martovskim pogromima (FOTO)

Tanjug

Politika

"Nije li to nasilje par excellence?" Gujon poručio Đilasu i Mariniki: Zašto niste još objavili ni reč o martovskim pogromima (FOTO)

Podeli vest

Direktor Uprave za saradnju s dijasporom i Srbima u regionu, Arno Gujon, upitao je Dragana Đilasa i Mariniku Tepić zašto se još uvek nisu oglasili oko martovskog pogromoma koji se dogodio Srbima na KiM.

- Poštovani @DraganDjilas i  @MarinikaTepic, zašto niste još objavili ni reč o martovskim pogromima koji su se dogodili nad Srbima na Kosovu i Metohiji na današnji dan pre 20 godina? Nije li to nasilje par excellence? Zar i srpski političari da ostanu nemi kada su žrtve Srbi? - poručio je Gujon.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija