• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.03.2024

07:17

Strah životu kalja obraz često! Vujičić nikad oštrija, poručila Jakšiću i Trajkoviću: Švedski sto vam je servirao Kurti, ali istorija piše, a narod pamti!

Informer

Politika

Strah životu kalja obraz često! Vujičić nikad oštrija, poručila Jakšiću i Trajkoviću: Švedski sto vam je servirao Kurti, ali istorija piše, a narod pamti!

Podeli vest

Član pregovaračkog tima Beograda u dijalogu sa Prištinom i narodna poslanica Danijela Vujičić reagovala je na salvu uvreda i laži Marka Jakšića i Momčila Trajkovića, koje su izneli o predsedniku Aleksandru Vučiću u svom sramnom otvorenom pismo.

Saopštenje Danijele Vujičić prenosimo u celosti. 

"U pismu predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću jedino što je otvoreno je sramota dvojice potonjih lidera Marka Jakšića i Momčila Trajkovića, čija je politika odavno pokojna. Krst te politike nosi narod na KiM dok oni džepove para, što od "patriotske"prodaje srpske zemlje (Trajković), što od donacijia bolnici, a narodu na "dođem ti" (Jakšić).

Eee, kada bi svaka fukara mogla da ubije vuka na lavež, onda bi kafanski dvojac Mutlac i Mutlja bili heroji. Ali istorija pise, a narod pamti.Zapisano je preko posrednika: prodaja hektara srpske zemlje u vlasništvu potonjeg direktora i potpis na 1890 terorista i dragog mu Aljbina. 

Na pitanje čiji je Aljbin, pa tvoj je Marko!! Debakl tvoje politike je njegova ruka na orozu na srpsku decu, a to se ne bi desilo bez vaše dozvole da mu lisice skinete kako bi iste stavio srpskim patriotama koji čame u Kurtijevim kazamatima, čekajući slobodu.

Kada si već stao na stranu onih koji optužuju predsednika i vladajuću stranku za navodnu "krađu izbora", onda si opet preko posrednika i to dragog ti Đilasa, Marinike, Zelenovića, Veselinovića, Lazovića i sl. posredujes da pobede i vode zemlju oni koji će potpis staviti na nezavisno KiM. 

"Strah životu kalja obraz često" Budi hrabar jednom. 

Za Radoičićeva dela pitaj narod koliko se pita. A znao si da ga pitaš jer se i davno pitao, dok pred Vučicem ne smeš, pa mu pišeš.

Opet bi da vladaš - "Malen svijet za adova žvala,
Ni najesti te, a kamoli prejesti!"

Švedski sto ti je servirao Kurti, jela koja ste pojeli su kost u grlu srpskom narodu", piše u saopštenju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šok vesti iz Irana! Raisijeva smrt sprečila veliku promenu?! U igri bila dva kandidata za vrhovnog vođu, a sad...
CNN TVRDI

Šok vesti iz Irana! Raisijeva smrt sprečila veliku promenu?! U igri bila dva kandidata za vrhovnog vođu, a sad...

Iranski predsednik Ebrahim Raisi (63) stradao je u helikopterskoj nesreći koja se u nedelju dogodila u pokrajini na granici s Azerbejdžanom, a nakon jednodnevne potrage danas je utvrđeno da su osim šefa države poginuli i šef diplomatije Hosein Amir-Abdolahijan i još sedam ljudi u letelici. CNN navodi da je Raisi bio najverovatniji kandidat za novog vrhovnog vođu Irana.

20.05.2024

09:48

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija