• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

07.06.2023

11:22

ŽIVKOVIĆ POZVAO LJUDE DA PODRŽE ONOG KO ŽELI SMRT PREDSEDNIKA SRBIJE! Moramo podržati ljude koji bi da obese Vučića, prisustvo obavezno!

printscreen

Politika

ŽIVKOVIĆ POZVAO LJUDE DA PODRŽE ONOG KO ŽELI SMRT PREDSEDNIKA SRBIJE! Moramo podržati ljude koji bi da obese Vučića, prisustvo obavezno!

Podeli vest

Nekadašnji premijer Zoran Živković pozvao je građane na protest povodom hapšenja Boška Savkovića, osvedočenog kritičara predsednika Srbije Aleksandra Vučića i čoveka koji je nosio lutku obešenog šefa države na prozapadnom protestu!

Živković je pozvao građane na protest kako bi podržali onog koji bi da obesi predsednika Vučića?!!

 Ovo pokazuje dokle ide mržnja i ludilo dela opozicije koji bi sada da pruže podršku Bošku Savkoviću,koji je uhapšen, jer je na prozapadnom protestu u Beogradu nosio obešenu lutku sa likom predsednika Vučiča.

Foto: prinstscreen/Informer

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Amater

pre 10 meseci

KADA SI TAKO HRABAR I PAMETAN ZASTO NEBI ISTO URADIO KAO TAJ STO GA PODRZAVAS...

Aca

pre 10 meseci

Zivkovic je, nakon ubistva Djindjica, brze bolje smestio gu...u u fotelju. Strasno.

Slavka

pre 10 meseci

Ovo je ludilo uma. Da li oni svesno hoće da dozovu krvoproliće na ulicama. Zvati ljude da podrže onoga koji želi smrt predsedniku je dozvoljeno samo ovde, u Srbiji. Sramite se.

Kole

pre 10 meseci

Živković je izlapeo davnih dana od prevelike konzumacije alkoholnih pića!

joj kad stignu poternice iz DE

pre 10 meseci

Aleksandar Vidojević mu je kamen oko vrata.

Dara

pre 10 meseci

More sve ove prostake treba pohapsiti, dokle ce vise da uznemiravaju gradjane svojim setnjama i bahatoscu.

elezovic

pre 10 meseci

Ja pozivam da se uhapsi Zoran Zivkovic zbog kradje i mita prilikom prodaje Beopetrola Ad ruskom Lukoil-Srbija!

Tužilac

pre 10 meseci

Šta čeka tužilaštvo? Savković je već pravosnažno i zasluženo, malo ali ipak kažnjen, hapsite Živkovića i odmah izvedite pred sudiju. Ima li većeg užasa od činjenice da na ubistvo Predsenika države poziva Zoran Živković, čovek kome je Premijer Đinđić ubijen maltene pred njegovim očima i zahvaljujući tome je on zaseo u fotelju Premijera? Protesti protiv nasilja? Ovi zaista misle da smo svi mi budale bez mozga ...

Hana

pre 10 meseci

Ovaj sraman poziv na protest za podršku uhapšenom koji je pozivao na vešanje je za svaku osudu.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija