• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

27.04.2023

19:41

TZV. KOSOVO JE MAŠINA LAŽI, A TRI GERVALINE IZJAVE UĆI ĆE U ISTORIJU LICEMERJA I BEŠČAŠĆA! Dačić uništio predstavnicu lažne države nakon sednice SB UN! (VIDEO)

printscreen

Politika

TZV. KOSOVO JE MAŠINA LAŽI, A TRI GERVALINE IZJAVE UĆI ĆE U ISTORIJU LICEMERJA I BEŠČAŠĆA! Dačić uništio predstavnicu lažne države nakon sednice SB UN! (VIDEO)

Podeli vest

Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić odgovarao je na pitanja novinara nakon učešća na sednici Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija u Njujorku.

Da je Kosovo albansko, onda bi Albanci imali svoju reč za njega, a ne bi koristili srpsku, izjavio je ministar spoljnjih poslova Srbije Ivica Dačić.

- Tih nekoliko izjava Donike Gervale ovde u Savetu bezbednosti ući će u istoriju licemerja i beščašća. Da je Kosovo najdemokratskija zemlja, da je faktor mira i da Kosovo kad nešto obeća, onda je to garantovano. Kao da slušate neku tragikomediju, to je zaista smešno. Ja sam podsetio sve članice na potpisano u Briselskom sporazumu, a opet pričamo o tome nakon deset godina. Sada tzv. Kosovo nekome nešto diktira. Priče o navodnom genocidu, kakav je to genocid kad se i dan danas spaljuju crkve, maltretira naš narod, sprovedeni su izbori sa učešćem 13 Srba. Srbija nikada neće priznati Kosovo, neće defakto prihvatiti članstvo tzv. Kosova u UN. Gotovo je sigurno da Kurti neće realizovati ZSO što dovodi u pitanje implementiranje svega što je u Ohridskom sporazumu. Pre 10 godina ja sam bio na sednici Saveta bezbednosti, bio je i Tači, a pogledajte gde je sada Tači. Oni su mašina laži u koju nije potrebno stavljati pare da bi izbacivali laži. Na sva pitanja na koja treba da odgovore, oni pričaju o genocidu, Vučić, Dačić, Milošević... Ja sam mali Sloba i tako dalje. Gervaline ruke su krvave. Zato je Tači u zatvoru - rekao je Dačić. 

Ministar spoljnih poslova komentarisao je i izjavu hrvatskog predsednika Zorana Milanovića koji je rekao da se po pitanju tzv. Kosova Srbija ništa ne pita, već odlučuje Hrvatska.

- Ako se Srbija ništa ne pita, pa čemu onda toliki pritisci?! Neće baš biti da se ništa ne pitamo. Bolje bi im bilo da vode svoju politiku i da se ne mešaju u naša unutrašnja pitanja - rekao je Dačić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija