• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

04.01.2023

20:58

Bivši visoki funkcioner Leposavića Aleksandar Jablanović šenlučio i pucao u vazduh (Foto)

printscreen

Politika

Bivši visoki funkcioner Leposavića Aleksandar Jablanović šenlučio i pucao u vazduh (Foto)

Podeli vest

Nekadašnji ministar u vladi privremenih institucija u Prištini i bivši visoki funkcioner Leposavića Aleksandar Jablanović, jedini Srbin iz ove opštine koji je želeo da učestvuje na kosovskim izborima nakon napuštanja kosovskih Srba iz institucija Kosova danas je šenlučio u opštini Leposavić, a njegova vožnja u vozilu sa diplomatskim tablicama završila se pucnjavom u centru Leposavića.

Kako navode građani Leposavića koji su se javili našoj redakciji, današnje druženje Jablanovića sa nekim predstavnicima stranih država na severu KiM, počelo je u jednoj kafani u Leposaviću.

- Čini mi se da je Jablanović bio u vidno pijanom stanju u društvu nekih stranaca, galamio je i mahao, skretao pažnju na sebe, a u jednom trenutku mu je čak i ispao pištolj u kafani - prepričavaju svedoci. Oni objašnjavaju da se tu nažalost nije završila scena, nego je sa svojom bahatišću Jablanović nastavio i kada je iz kafane krenuo kući. 
- Vozio se u vozilu sa diplomatskim tablicama i to vozilo je u jednom trenutku zastalo na raskrsnici kod autobuske stanice. Tada je Jablanović izvadio pištolj i pucao nekoliko puta u vis. Tu je bilo više ljudi koji su ga prepoznali, a bilo je nekolicina dece u blizini samog mesta gde je pucano - rekao nam je jedan od očevidaca ovog događaja koji nam je poslao i fotografije kojima je potkrepio svoje tvrdnje.

Foto: Informer

Vozilo Aleksandra Jablanovića sa diplomatskim tablicama


Podsećamo da je Aleksandar Jablanović već privođen u policijsku stanicu u Leposaviću.
On je 2017. godine od strane policajaca priveden zbog oružja, tada je kod sebe imao dozvolu za nošenje oružja, a tu dozvolu mu je, što je zanimljivo, izdala policijska stanica u Vučitrnu, iako po zakonu to može da izda jedino policijska stanica u mestu prebivališta.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Kfor i Euleks doveli Kurtijeve Rosu specijalce sa snajperom u Leposavić! (Video)
Politika

Kfor i Euleks doveli Kurtijeve Rosu specijalce sa snajperom u Leposavić! (Video)

Iako su Kfor i Euleks garantovali da ROSU policija neće doći u policijsku stanicu u Leposaviću, već su molili samo da se donose hrana i propuste obični patrolni policajci koji su tu od početka barikada i koji su pod terapijom, na snimku do kog smo došli se vidi kako zapravo Euleks i Kfor dovode Rosu policiju sa šlemovima i dugim cevima na sever!

24.12.2022

20:32

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija