• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: O.G.

20.04.2024

11:51

Jedan ga davi, a drugi viče: Snimaj, snimaj! Pet dečaka se iživljavalo nad jednim detetom - Jezivo vršnjačko nasilje zgrozilo Beograđane!

Shutterstock

Društvo

Jedan ga davi, a drugi viče: Snimaj, snimaj! Pet dečaka se iživljavalo nad jednim detetom - Jezivo vršnjačko nasilje zgrozilo Beograđane!

Podeli vest

Na društvenim mrežama pojavila se objava jedne uznemirene i zabrinute Beograđanke povodom najnovijeg slučaja vršnjačkog nasilja u prestonici.

Kako se navodi u objavi, Beograđanka se dala u potragu za žrtvom ovog slučaja mučkog vršnjačkog nasilja kako bi i roditelji i nadležni reagovala na ovaj traumatični incident.

Vršnjačko nasilje se dogodilo na teritoriji opštine Rakovica u Beogradu, a svedok ovog mučnog maltretiranja je bila žena koja je u tom trenutku bila u šetnji sa bebom.

Kako je istakla u svojoj objavi, ona je reagovala i zapretila siledžijama, međutim, nakon što se udaljila od njih ponovo je čula vrisku dečaka kojeg su maltretirala pet vršnjaka.

- U Rakovici četiri ili pet dečaka maltretiraju jednog i snimaju ga. Bila sam sa bebom, pa sam im zapretila, ali sam čula opet vrisku kada sam otišla - napisala je ona.

Potom je dala detaljan opis žrtve ovog nasilja ne bi li pomogla roditeljima da prepoznaju svoje dete.

- Dečak kojeg su maltretirali je imao plavu jaknu sa nekim bojama na njoj, plava sa žutim, pa ako roditelji posumnjaju neka provere da nije u pitanju njihovo dete. Deca su uzrasta oko 12-13 godina - rekla je ona.

Foto: printskrin/instagram/moj beograd

 

Potom je iznela detalje koji lede krv u žilama.

- Jedan ga davi, drugi kaže: Snimaj snimaj! Strašno - zaključila je ona. 

Ističe da je kontaktirala policiju.

Podsetimo, u Srbiji se u poslednjem periodu vršnjačko nasilje širi kao epidemija! 

Poslednji u nizu slučaj koji je potresao Srbiju dolazi iz Čačka kada je učenik danima dečaka udarao u mošnice, a zbog udaraca, među kojima je bilo i udaraca pesnicama, dečak je završio u Urgentnom centru u Čačku, a slučaj je prijavljen policiji


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Rusi oči u oči sa američkim snagama u Nigeru, Ostin se odmah oglasio!
napeto

Rusi oči u oči sa američkim snagama u Nigeru, Ostin se odmah oglasio!

Rusko vojno osoblje ušlo je u četvrtak u vazdušnu bazu u Nigeru u kojoj su američke trupe, od kojih je vojna hunta Nigera zatražila da se povuku, a ministar odbrane SAD Lojd Ostin izjavio je da američki vojnici nisu u opasnosti i da su "ruske snage u posebnom kompleksu i nemaju pristup američkim snagama ili opremi".

03.05.2024

10:06

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Odmah pogledajte u svoju kosu! Ako primetite ove promene vreme je za uzbunu
Zdravlje

Odmah pogledajte u svoju kosu! Ako primetite ove promene vreme je za uzbunu

Mnogo toga možete saznati na osnovu nečije frizure: koliko se neko brine o sebi, vodi li računa o trendovima, da li je uredan, koja mu je omiljena boja, kakvog je trenutno raspoloženja. Na osnovu kose, takođe, može se zaključiti i šta jedemo, kakva nam je genetika, da li smo pod stresom i da li patimo od nekog zdravstvenog problema. Da, dobro ste čuli, kosa može poslužiti i u dijagnostičke svrhe, jer njen kvalitet i stanje u kojem se nalazi mnogo toga govore o zdravlju celokupnog organizma.

03.05.2024

10:02

Džet set

Srbija