• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/ekapija

04.04.2024

12:59

Belgijanci kupili 30 hektara u industrijskoj zoni Novog Bečeja: Prave fabriku dušeka, ulažu 10 miliona evra, a evo koliko će radnika zaposliti

V.N.

Društvo

Belgijanci kupili 30 hektara u industrijskoj zoni Novog Bečeja: Prave fabriku dušeka, ulažu 10 miliona evra, a evo koliko će radnika zaposliti

Podeli vest

Belgijska kompanija Somnis bedding, preko svoje srpske firme, postala je vlasnik 30 hektara zemljišta u novoj industrijskoj zoni Izlaz, u Novom Bečeju čija je izgradnja nedavno započeta na Kumanačkom putu.


U planu je, kako navode lokalni mediji, izgradnja fabrike za proizvodnju dušeka i ostalih proizvoda za krevete.

Prema rečima direktora firme Sedrika De Mola, Berilija bi uskoro trebalo da počne sa radom, a čim uznapreduje izgradnja industrijske zone, počeće se i sa izgradnjom nove fabrike koja će u Novom Bečeju proizvoditi dušeke i ostale proizvode za krevete.

- Već smo krenuli sa radovima na postojećim objektima kako bismo što pre mogli započeti naše poslovanje, a u tom smislu, takođe, tražimo kandidate iz oblasti računovodstva i IT-ja, jer imajući u vidu izgradnju nove fabrike, ne želimo da imamo samo proizvodni pogon, već i sposobnu bazu.

Zato nam trebaju radnici iz pomenutih oblasti, dakle, iz IT industrije, grafički dizajneri, ljudi koji imaju iskustva u prodaji i marketingu. Tražimo ljude sa izgrađenim veštinama, ali takođe, želimo da poslujemo sa ljudima sa lokala i zaista se radujemo početku poslovanja - istakao je De Mol, a prenosi portal Vojvodjanski.com.

Kako je ranije najavio pokrajinski sekretar za regionalni razvoj, međuregionalnu saradnju i lokalnu samoupravu Aleksandar Sofić, kompanija Somnis Bedding, koja se bavi proizvodnjom dušeka, investiraće preko 10 mil EUR, a samo u prvoj fazi očekuje se zapošljavanje 120 radnika.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Uspešno održana konferencija Lepota žene!
Moda i lepota

Uspešno održana konferencija Lepota žene!

Konferenciju "Lepota žene" drugu godinu za redom organizovala je agencija "Advertising Solutions", na čelu sa Natašom Vulin. Tokom celodnevnog programa, 21. maja, u prostoru Jugoslovenske kinoteke govorilo se o ženama kroz prizmu zdravlja, snage, pobede i lepote.

22.05.2024

16:37

Džet set

Srbija