• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/K.Ć.

22.05.2024

15:21

Đani prokomentarisao Draganin razvod, a zbog ove izjave mnogi misle da je Slađa oplela po Harisu: "Vrati mi ovo vrati mi ono"

Aleksandar Jovanović Cile/estock

Estrada

Đani prokomentarisao Draganin razvod, a zbog ove izjave mnogi misle da je Slađa oplela po Harisu: "Vrati mi ovo vrati mi ono"

Podeli vest

Ove godine su Radiša Trajković Đani i njegova Slađa proslavili 29 godina braka.

Popularni pevač narodne muzike i njegova supruga važe za jedan od najskladnijih parova na našoj estradi. Iako su njih dvoje prolazili kroz razne krize tokom skoro tri decenije braka, ljubav i tolerancija su svaki put uspeli da nadjačaju sve probleme.

Foto: Foto: Marko Đoković

 

Kako u poslednje vreme vlada epidemija razvoda, Đani se osvrnuo i na onaj koji je potresao čitavu domaću javnost. Pevač je kratko prokomentarisao raspad braka Dragane Mirković i Tonija Bijelića i to nakon 24 godine:

- Znam taj par odlično, i Tonija i Draganu. Znam da su se mnogo voleli. Baš mi je žao, najiskrenije, a glupo je da komentarišem ko se zbog čega razveo. Ne volim te razvode, posebno ako je neko koga voliš, koga znaš dugo - rekao je Đani, na čiju se priču nadovezala njegova žena Slađa:

Foto: ATAIMAGES

 

- Živeti sa nekim trideset godina i razići se na neki normalan način, to je jedno, a posle pljuvati po tome, iznositi prljav veš. Ja sam dala toliko, ti toliko, vrati mi ovo vrati mi ono. To mi je malo ružno. Može da se desi svakom. Kada se desi nešto ružno, ja to ne pamtim, pamtim lepe stvari. Što sam bila sa njim tolike godine ako mi je bilo ružno? - rekla je Slađa.

- Danas je suludo neko vreme, postalo je in da se ljudi razvode. Meni je to van svake pameti - zaključila je pevačeva supruga za "Pink". 

Zbog ove Slađine izjave mnogi smatraju da ona aludira na Harisa Džinovića, koji je nakon razlaza od supruge Meline, iznosio detalje njihovog privatnog života, te ostao upamćen po izjavi "Ja sam kriv što sam dav'o"


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vučić bio i ostao najodlučniji borac protiv organizovanog kriminala na Balkanu! Nemanja Starović: Objavljena prepiska kriminalnog klana dokaz
Politika

Vučić bio i ostao najodlučniji borac protiv organizovanog kriminala na Balkanu! Nemanja Starović: Objavljena prepiska kriminalnog klana dokaz

Nemanja Starović član Predsedništva SNS izjavio je danas da prepiska između figura sa samog vrha kriminalnog klana odgovornog za desetine najmonstruoznijih ubistva i kasapljenje ljudi, koja je objavljena u crnogorskim medijima, ukazuje na pretnju ne samo prema predsedniku Vučiću, već i prema članovima njegove porodice.

15.06.2024

17:43

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Nemačka sprečila nove sankcije Rusiji!
Planeta

Nemačka sprečila nove sankcije Rusiji!

Evropska unija nije danas postigla dogovor o 14. paketu sankcija Rusiji, nakon što je Nemačka izrazila rezervu zbog uticaja klauzule o podružnicama i partnerima iz trećih zemalja na nemačku privredu, rekle su evropske diplomate za Rojters.

15.06.2024

13:55

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Al' će da se jede! U nedelju, u Lipovac na gulaš!
Topola

Al' će da se jede! U nedelju, u Lipovac na gulaš!

U selu Lipovac kod Topole u nedelju, 16. juna održaće se druga Lipovačka gulašijada. Ideju za ovu manifestaciju dobili su ovdašnji meštani koji su gulašijadu prošle godine organizovali prvi put, a za sutra je najavljeno čak 50 ekipa!

15.06.2024

08:20