• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer/D.S.

18.05.2024

08:10

Baja odbio da peva za 100.000 evra, Era Ojdanić u šoku: "Taj je budala, odmah bih ga zatvorio"

Tanja Andric, E-Stock

Estrada

Baja odbio da peva za 100.000 evra, Era Ojdanić u šoku: "Taj je budala, odmah bih ga zatvorio"

Podeli vest

Pevač Era Ojdanić oštro je prokomentarisao to što je njegov kolega Nedeljko Bajić Baja odbio da peva na svadbi za 100.000 evra.

Folker Nedeljko Bajić Baja nedavno se našao u centru pažnje medija jer je navodno odbio da peva na svadbi iako mu je ponuđeno 100.000 evra. Baja je trebalo da se pojavi i otpeva jedan blok isključivo svojih pesama, ali uprkos tome, prema rečima pevača koji je želeo da ostane anoniman, odbio je ponudu.

Foto: E-Stock

 

Era Ojdanić je stao na Bajinu stranu, iako ga je njegov stav iznenadio. On je prilikom gostovanja u jednoj emisiji otkrio da je Nedeljko svojevremeno pevao za 50 maraka.

Foto: Masha Bandjur

 

- Znam kada je Baja pevao na Srebrnom jezeru sa orkestrom. Pevao je za 50 maraka i radio za bakšiš kao i svi mi. On je napravio dosta hitova. Dobar je pevač i čovek i ništa nemam loše da kažem za njega. Ali me iznenađuje ovo što neće da peva za 100.000 evra na svadbi. Mada, u pravu je i ne treba da peva. A onaj koji mu nudi, ja bih ga odmah zatvorio. Otkud tebi 100.000 evra da platiš pevača da ti peva. Taj je budala koji mu daje, a on je pametan, pa ne mora da peva ni za 200.000 evra. Ali evo, ja ću da pevam - rekao je Era.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Osvećen hram Svetih Novomučenika kragujevačkih u Šumaricama
Srbija

Osvećen hram Svetih Novomučenika kragujevačkih u Šumaricama

Episkop šumadijski mitropolit Jovan uz sasluženje umirovljenog episkopa Zvorničko-tuzlanskog i nekadašnjeg Administratora Eparhije šumadijske Vasilija Kačavende, osveštao je danas hram posvećen Svetim novomučenicima kragujevačkim u Spomen parku u Šumaricama.

16.06.2024

14:26