• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Telegraf

30.03.2024

19:29

Nestala Verica Kamenko (75) u Novom Sadu: Porodica zabrinuta jer je bolesna

Društvene mreže

Društvo

Nestala Verica Kamenko (75) u Novom Sadu: Porodica zabrinuta jer je bolesna

Podeli vest

Sin čitavo popodne traga za nestalom majkom Vericom Kamenko (75) koja je poslednji put viđena danas između 13 i 13.30 časova u Novom Sadu u Novom naselju.

Kako je rekao njen sin za Telegraf.rs njegova majka Verica Kamenko ima Alchajmerovu bolest.

Na sebi je imala dublju kapu koja, kako je rekao sin, nije za ovo toplo vreme, ali je majka uvek nosi, zatim zeleni prsluk, u ruci je nosila kesu, imala je cipele i braon pantalone na sebi.

Foto: Društvene mreže

 

 

- Pre oko godinu dana ovo se desilo prvi put, ali otišla je samo 500 metara dalje, sve se odigralo u pola sata, neko je pozvao i našli smo je. Evo danas se desilo drugi put. Mi smo ceo dan u autu i tražimo je. Nadam se da ćemo je naći - rekao je za Telegraf.rs njen sin.

Veričin nestanak prijavljen je policiji u Novom Sadu.

Ko je vidi neka se javi na broj 063 1589 099


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Orban: Fica hteli da ubiju zbog Ukrajine!
Planeta

Orban: Fica hteli da ubiju zbog Ukrajine!

Mađarski premijer kaže da je opravdano pretpostaviti da je motiv za atentat na slovačkog premijera bio rat u Ukrajini, budući da snažnim centrima moći odgovara da taj sukob bude nastavljen. Sugerisao je da je to u interesu Amerike

18.05.2024

11:01

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija